neon103 Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Lista katalogów: katalog.avki.pl, neonex.pl, dopalarka.pl, duub.pl, katalik.pl, linkworld.pl, linkhouse.pl, umocnij.pl, kartuski.com, umocnij.com, mocuj.net, poszuka.net, szczegolik.pl, mocaz.pl, 4nj.pl, katalogujmy.pl, na100latek.pl, nalinkuj.com, podlinkuj.net, dodasz.net coollink.pl, mocuj.pl, stronologia.pl, dodano.pl, fajowski.pl, szperamy.pl, szafirowy.pl, linkerro.pl, niedoscigniony.pl, poszuka.pl, nalinku.net, wykataloguj.pl, linkowany.pl, wylinka.com, szpernij.pl, wyhaczone.net, wydumany.com, wyscignij.pl, powolniak.pl, katalog.es, spiderlink.pl, szacowny.pl, linkersi.pl, rowniocha.pl, katalog.acy.pl. TQ2KMVH7 R1U81ZV1 Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Na kartuski.com wyskakują błędy w widoku podkategorii: Warning: Missing argument 6 for pages(), called in /home/kartuski/www/templates/default/sub.php on line 19 and defined in /home/kartuski/www/includes/template.php on line 782Warning: Division by zero in /home/kartuski/www/includes/template.php on line 787 Dodatkowo link do strony po pomyślnym dodaniu do bazy jest niewidoczny (ta sama czcionka co tło). W kilku katalogach skorzystałem z pierwszego kodu. Dzięki Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 @ronin: powyższe błędy zostały naprawione. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Hmm, Jak często zglądasz do swoich katalogów? Jeżeli pobierasz opłaty za wpis wypadałoby je opublikować. Dodałem 7 unikalnych opisów ok 2 tygodni temu do katalogów turystycznych, wpisy nadal oczekują na moderację. Wyjazdy na narty z klubem Ski-group to gwarancja udanej zabawy. Polecamy Forum narciarskie, dla ambitnych narciarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wydawało mi się, że w moderowałem je max 7 dni temu. No ale spoksik, dzisiaj będą wymoderowane Jest kolejna okazja na darmowe kody - praktycznie była wczoraj ale... Lista katalogów: katalog.avki.pl, neonex.pl, dopalarka.pl, duub.pl, katalik.pl, linkworld.pl, linkhouse.pl, umocnij.pl, kartuski.com, umocnij.com, mocuj.net, poszuka.net, szczegolik.pl, mocaz.pl, 4nj.pl, katalogujmy.pl, na100latek.pl, nalinkuj.com, podlinkuj.net, dodasz.net coollink.pl, mocuj.pl, stronologia.pl, dodano.pl, fajowski.pl, szperamy.pl, szafirowy.pl, linkerro.pl, niedoscigniony.pl, poszuka.pl, nalinku.net, wykataloguj.pl, linkowany.pl, wylinka.com, szpernij.pl, wyhaczone.net, wydumany.com, wyscignij.pl, powolniak.pl, katalog.es, spiderlink.pl, szacowny.pl, linkersi.pl, rowniocha.pl, katalog.acy.pl. FH8IQSF6 1D6BC9C9 J4R594G1 Lista katalogów: godny.net.pl, linkerownia.net.pl, linkas.net.pl, linkowany.net.pl, linkerro.net.pl, linkhouse.net.pl, znajdujesz.net.pl, widziano.net.pl, wyhaczone.net.pl, szperamy.net.pl, umocnij.net.pl, stronologia.net.pl, szperaczka.net.pl, polinku.net.pl, stronice.net.pl, megalinki.net.pl, coollink.net.pl, dodasz.net.pl, wyszukano.net.pl, zerknijmy.net.pl, katalogujmy.net.pl, linkmastersi.net.pl, linkersi.net.pl, mocuj.net.pl, dopalarka.net.pl. 5RFCZ7BW 9BXBZU5I INIDVSPC Lista katalogów: cashin.pl, sztygart.pl, aquazon.pl, kubadoro.pl, polamac.pl, asshole.pl, intermax24.pl, ak57.pl, e-profesionalny.pl, stacnas.pl, aluweb.pl, eroniunia.pl, trabnac.pl, davio.pl, markotnie.pl, mbrteam.pl, gigahit.pl, ramble.pl, fenoria.pl, whamer.pl, nanter.pl, blazi.pl, acja.pl, akona.pl, chinaz.pl, wpycha.pl, goteria.pl, norvena.pl, stacker.pl, stsatori.pl, galttax.pl, lasad.pl HDCPYDXR F7C3QX51 N2EKVRSV Lista katalogów: zalinkasy.pl, wyszukasy.pl, wyszukalik.pl, wyszperasy.pl, wyszperany.pl, wyniuchany.pl, wyniuchane.pl, wyniuchalik.pl, wynajdowane.pl, wykryty.pl, wyklika.pl, wpisowajka.pl, wpiserro.pl, wpisek.pl, wpisany.pl, przekopany.pl, poszukasy.pl, poszukalik.pl, poklika.pl, nieodkryty.pl, linkerotek.pl, katalotek.pl, katalogasy.pl, dopisane.pl,dodani.pl. QM21LUN7 LQYSGXA5 92CUT629 jeżeli ktoś zgadnie z jakiej okazji wstawiłem kody to dodam dodatkowe 5 kodów w temacie do grup 0-5 Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebuk Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jeżeli ktoś zgadnie z jakiej okazji wstawiłem kody to dodam dodatkowe 5 kodów w temacie do grup 0-5 Rocznica dołączenia do forum? Skrobak.pl - moderowany katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wygrana Japonek?;] kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nie no rozwaliłeś mnie - 5 lat na forum Faktycznie okazja na rozdanie kodów: pakiet 0-5 (5 rocznica - 5 kodów) RIWW7IDQ R5RQ8PMH P7U2C2JK Q7AJ5524 9UL2494C Hehe... jest jeszcze jedna okazja! O tym co pisał @rebuk nawet nie wiedziałem... Ktoś chociaż skorzystał z poprzednich kodów? Wygrana Japonek?;] Nie gram już w zakłady bukmacherskie... Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelos Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam, kilka sprawdzanych przeze mnie katalogow nie dziala: godny.net.pl, neonex.pl, powolniak.pl itp. nie chce mi się wszystkich wypisywać, ale część działa, część nie, planuje zakupić testowo u ciebie jakieś pakiety, ale już któryś raz zauważyłem, że katalogi mają "czkawki". Działasz coś z serwerami, przenosisz katy lub coś podobnego? Strony internetowe Kraków | Turystyka | Prosty Katalog Stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wykorzystałem wszystkie z pakietu 5, dzieki, zastanawiałem sie tylko, dalczego potwierdzenia nie dochodzą, ale juz znalazłem błąd, pomyliłem się w e-mailu :/ (literówka), sorki, bo pewnie Ci zaspamowałem skrzynkę edit: pakiet 4 też cały wykorzystany, dzięki Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanta001 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Szkoda że wieczorem ich nie dałeś bo teraz brak czasu, a rozejdą się pewnie szybciutko. Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spac Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wielkie dzięki za kody! Ponad dwie godzinki dodawania, ale było warto Kanada ciekawostki - czyli fakty, o Kraju Klonowego Liścia, które Cie zaskoczą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Lista katalogów: cashin.pl, sztygart.pl, aquazon.pl, kubadoro.pl, polamac.pl, asshole.pl, intermax24.pl, ak57.pl, e-profesionalny.pl, stacnas.pl, aluweb.pl, eroniunia.pl, trabnac.pl, davio.pl, markotnie.pl, mbrteam.pl, gigahit.pl, ramble.pl, fenoria.pl, whamer.pl, nanter.pl, blazi.pl, acja.pl, akona.pl, chinaz.pl, wpycha.pl, goteria.pl, norvena.pl, stacker.pl, stsatori.pl, galttax.pl, lasad.pl 1HDCREUN QM4FUU7I YSYKKSVA C7V7RIXP MU252XCY Lista katalogów: tabano.pl, iportalik.pl, apazar.pl, songaster.pl, masterton.pl, simbak.pl, yarrr.pl, takarita.pl, majbok.pl, gtalive.pl, zapcat.pl, alitea.pl, cybrax.pl, gadulic.pl, axees.pl, kaifi.pl, sathra.pl, yating.pl, gratifi.pl, katalog48.pl, elmacio.pl, nevixa.pl, czaczacza.pl, tiscal.pl, akys.pl, aboards.pl, merbaha.pl, novacon.pl, nitera.pl, aspint.pl, turea.pl, iloart.pl. 95WYBIVW P2VM57H6 5NK52667 454DJC6K F6T8KLQ3 Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Dzięki za YSYKKSVA Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Kto rano wstaje ten koda dostaje Lista katalogów: znajdujesz.sex.pl, zerknijmy.sex.pl, zapisany.sex.pl, zalink.sex.pl, zagladnij.sex.pl, zadymiarz.sex.pl, wyszukano.sex.pl, wyscignij.sex.pl, wyhaczone.sex.pl, wydumany.sex.pl, wpisownia.sex.pl wpisane.sex.pl, widziano.sex.pl, umocnij.sex.pl, tworczy.sex.pl, szperamy.sex.pl, szperaczka.sex.pl, szczegolik.sex.pl, szacowny.sex.pl stronologia.sex.pl, stronice.sex.pl, sprosniak.sex.pl, rowniacha.sex.pl powolniak.sex.pl, poszuka.sex.pl. LQ1GRPZ2 D8BZUUZV 12TSSH4V 266YIAMC HBQKDJEG Lista katalogów: tabano.pl, iportalik.pl, apazar.pl, songaster.pl, masterton.pl, simbak.pl, yarrr.pl, takarita.pl, majbok.pl, gtalive.pl, zapcat.pl, alitea.pl, cybrax.pl, gadulic.pl, axees.pl, kaifi.pl, sathra.pl, yating.pl, gratifi.pl, katalog48.pl, elmacio.pl, nevixa.pl, czaczacza.pl, tiscal.pl, akys.pl, aboards.pl, merbaha.pl, novacon.pl, nitera.pl, aspint.pl, turea.pl, iloart.pl. BR57F723 8R5K73UC 4SILZS6D MINU6LJ5 P852W6PU Edycja: 11 gości, 2 użytkownicy, 0 Anonimowi użytkownicy Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.