seelk 0 Posted May 7, 2011 Witam, Chciałem dodać wczoraj nową firmę na moim koncie, wypełniłem wszystkie pola oznaczone gwiazdką i również dodatkowe (adres strony, dodatkowy opis itp.) i jedyna forma weryfikacji to tylko przez kartkę pocztową. Zawsze była dostępna jeszcze forma telefoniczna lub sms czy zaszły jakieś zmiany? Przy telefonie próbowałem na różne sposoby przez nr stacjonarny, tel kom przez "0" i bez "0". Quote Zabawki, artykuły dziecięce, a w tym klocki LEGO Share this post Link to post Share on other sites
Arkaszka 1,151 Posted May 7, 2011 G się zmądrzyło i żąda kontaktu pocztowego. Quote pieniądze nie śmierdzą Share this post Link to post Share on other sites
mark 34 Posted May 7, 2011 hmm to nie idzie już dodać przez telefoniczną weryfikację? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibki 20 Posted May 7, 2011 (edited) Być może Twój numer został użyty już w innych wizytówkach? edit: Ostatnio tylko edytowałem - w niektórych przypadkach nie musiałem weryfikować, a w tych, które musiałem wystarczył sms lub telefon z automatu Edited May 7, 2011 by gibki Quote Share this post Link to post Share on other sites
adrians 1 Posted May 7, 2011 Już od jakiś 2 miesięcy została wprowadzona tylko możliwość rejestracji za pomocą kartki pocztowej i prawdopodobnie tak już pozostanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
woytheck 0 Posted May 8, 2011 http://www.google.com/support/places/bin/a...mp;answer=75569 wg powyższego powinno być po staremu. Podane są też wyjątki. Quote Kąty Rybackie sklep z narzędziami - sklep YATO narzędzia YATO - 24usb.pl sklep internetowy Share this post Link to post Share on other sites
adrians 1 Posted May 11, 2011 http://www.google.com/support/places/bin/a...mp;answer=75569wg powyższego powinno być po staremu. Podane są też wyjątki. Pewnie nieaktualne. Dodaje ok. 10 firm miesięcznie i jest tylko weryfikacja listowna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piomoo 34 Posted May 11, 2011 Niestety też to zauważyłem, chociaż na jednym z kont google mam możliwość weryfikacji nowej firmy przez sms, to jednak podpowiada się numer, którego w ogóle nie znam Quote wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Share this post Link to post Share on other sites
seelk 0 Posted May 17, 2011 (edited) Dodaje ok. 10 firm miesięcznie i jest tylko weryfikacja listowna. Jak długo idzie taki list? Czy wystarczy aby na danej stronie był podany taki sam adres firmy co w Google Maps i wtedy podlinkuje dany wpis w mapach z daną stroną? Edited May 17, 2011 by seelk Quote Zabawki, artykuły dziecięce, a w tym klocki LEGO Share this post Link to post Share on other sites
linkfan 2 Posted May 17, 2011 Do mnie szedł jakieś 3-4 dni Quote Moderowany >>katalog stron<< - linkfan.pl Grupa Katalogów Linkfan - http://katalogi.linkfan.pl Share this post Link to post Share on other sites
Krisss 6 Posted May 18, 2011 Ostatnio przy przejmowaniu kilku wizytówek miałem opcję pocztówki i sms (bez telefonu). Szkoda tylko, że sms chcieli wysyłać na tel stacjonarny. Quote Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Share this post Link to post Share on other sites
przemo83 0 Posted May 29, 2011 U mnie weryfikacja odbyła sie przez telefon stacj. ale z tym że nagrali kod weryfik. na poczte głosową. Quote Share this post Link to post Share on other sites
seelk 0 Posted May 29, 2011 Otrzymałem kod listownie, nawet długo nie musiałem czekać. Teraz może spadnie liczba oszustw i podszywania się pod inne adresy. Quote Zabawki, artykuły dziecięce, a w tym klocki LEGO Share this post Link to post Share on other sites
ezomaniak 0 Posted May 30, 2011 Po jakim czasie po wpisaniu PINu zobaczyliście stronę na mapkach google ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maenal 0 Posted May 30, 2011 Witam każdą nowe Miejsce mogę weryfikować tylko za pomocą kartki pocztowej. Średni czas otrzymania przesyłki 3-4 tygodnie. Telefonicznie mogłam tylko weryfikować na tych kontach, które już miałam założone wcześniej i gdzie przesłanie numeru PIN odbywało się telefonicznie. Zapewne jest to reakcja Google na masowe zakładanie miejsc Google po tym jak mapy zajęły większość wyników lokalnych. Swoją drogą ja mam taki problem, że do momentu wejścia mapek "na stałe" w wyniki organiczne miałam frazę przez kilkanaście miesięcy na pierwszym miejscu. Po wejściu map pozycja spadła na 4 (oczywiście też założyłam mapkę dla serwisu) i wyprzedziły mnie serwisy znacznie słabiej pozycjonowane, ale ze starszą mapą. I nie mogę wrócić na poprzednią pozycję. To mnie zastanawia. Pozdrawiam Quote Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej Share this post Link to post Share on other sites