Kinger Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ostatnio chciałem kupić kilka banerków reklamowych, więc napisałem ogłoszenie na pewny forum (nie tym). Zgłosił się jeden kandydat, dał mi link i podał cenę. Standard. Stronka miała według właściciela 1k uu dziennie. Jako że na słowo nie wierze, to sprawdziłem pierw jej "widoczność" - nie była nawet zindeksowana. No ok sobie myślę, pobawimy się z nim trochę. Spytałem się właściciela, czy może mi dać jakieś wiarygodny dowód statystyk, na których opiera swoje zdanie, np. raport z Google Analytics. Niedoszły wydawca na to: no problemo! Oto otrzymany dowód ruchu na witrynie: Nic dodać, nic ująć gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Obraz wygląda na oryginalny heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dębica Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 chcę usłyszeć jak ta opowieść się kończy Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Może te 1017 to liczba wszystkich odsłon serwisu a nie unikalnych odwiedzin? Tak? Bo nie kumam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavels Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Może te 1017 to liczba wszystkich odsłon serwisu a nie unikalnych odwiedzin? Tak?Bo nie kumam xD No co ty ... to unikalne SeoLite Szybki Hosting SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qfl Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Powinien po prostu dać słowo honoru . Dębica słusznie zauważył - napisz ciąg dalszy... zarządzanie flotą samochody służbowe flota pojazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Kompletnie nie rozumiem Twojego podejścia, statystyki są rozbudowane i przedstawione w profesjonalny sposób. Będziesz żałował, że zrezygnowałeś z tak dobrej oferty. Ja bym brał od razu, ba! jeszcze bym dopłacił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Może te 1017 to liczba wszystkich odsłon serwisu a nie unikalnych odwiedzin? Tak?Bo nie kumam xD No co ty ... to unikalne No nie dość ze unikalne to pewnie z tego dnia w o 12 rano... nie ma co! Podaj link ja chętnie kupie przecież taki ruch to gwarantowany sukces! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Gdyby mi ktoś wysłał coś takiego od razu bym my wygarnął ze sobie kupił trafic na allegro za 5 zł i teraz sprzedaje banery Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Pokazał bym wam tą stronę, którą koleś mi podał, ale nie wypada. On nawet nie wbił tych tysiąc odsłon tylko uruchomił painta. No ale dowodem mnie prawie przekonał gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie wiem, czy modyfikowany, ale to screen ze statystyk z CPMProfit. Właśnie sprawdziłem jak to wygląda u mnie i jest identyczny układ. PS. To oczywiście niepowtarzalne odsłony, a nie uu... I mogą pochodzić z wielu serwisów, a nie jednego. Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domownik232 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nic tylko kupować. Ciekawe miejsca Darmowy hosting 2 wojna światowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.