Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jeśli chcecie mieć wszystkie katalogi na jednej stronie(ale od razu mówie że przy większej ilości może zmulać przeglądarkę) należy wejść w katalog "js", następnie w plik "global.js" i w linijce:

if ($.paginate) {

$("table.paginate").paginate({rows: 100, buttonClass: 'button-blue'});

}

tam gdzie jest rows: 100 wpisać dowolną liczbę np. rows: 10000

Pozdrawiam.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

benusso -> należy uruchomić plik "base.php" ZAWSZE po każdej aktualizacji(pisze w instrukcji aktualizacji :)

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

neox -> nie wszystkie katalogi mają taki sam układ, powiedzmy że ta funkcja działa w 80% przypadków(sprawdź ręcznie) ale nie w 100%.

Część katalogów sprawdziłem ręcznie i dodałem rozpoznawanie tylko pod nie, ale na pewno nie ma szans wszystkich sprawdzić bo przecież stare stają się płatne i powstaje masa nowych - o różnych templatkach itd.

aniec2 -> brak kontaktu ? ;) A jakie kroki wykonałeś w celu kontaktu ? ;)

Może coś wpadło do spamu bo zawsze odpowiadam.

Działa praktycznie wszędzie i na każdym hostingu, o ile masz na nim nowego ioncuba zainstalowanego(jeśli nie napisz do admina i w 5 minut będzie), napisz jaki masz problem tutaj/na pw/bądź na gg: 2697501 odpowiadam zazwyczaj od razu.

Mam dwa problemy:

- biore import kategorii (mieli, mieli i nic)

- biorę ustawienia poczty (o2.pl) podaje prawidłowe dane i wyrzuca mi "Licencja nieprawidłowa, wygasła lub wystąpił inny problem."

Ktoś miał podobny problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności