Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

Zbigniew i Egzomaniak - podeślijcie mi na priv więcej danych bo na razie to wróżenie - albo tutaj na priv/albo na email: bokWIADOMOCOseocat.com.pl

Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem to informuję, iż promocja cenowa obowiązuje do końca tego miesiąca.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

W związku z częstymi pytaniami - w ciągu około miesiąca będzie update seocata + nowy dodatek dla chętnych z ciekawymi skryptami. Z góry dodaję, że na razie NIKT nic więcej się nie dowie więc serdecznie proszę o nie pisanie w tej sprawie.

Update obejmie oczywiście poprawę wyświetlania projektów(to co obiecalem od dawana), pewną opcję uwzględniającą zmiany w google(dot. własnych zaplecz), błędy w seokach które przysyłacie(za co dzięki) oraz modyfikację rejestracji/dodawania do wp(dochodzi 10% więcej rejestracji/dodań na tej samej bazie, przynajmniej mi z testów tak wynika ;)

Dziękuję ;)

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

• 2 tygodnie później...

Drobna pierdółka a się przydaje: dodaj target="_blank" podczas dodawania tak jak widzimy link na wp do opublikowanego bezpośredniego wpisu można było sobie go kliknąć bez przerywania sesji. W statach też by się przydała taka opcja.

Druga sprawa to wygląd projektów typu eksplorator Windows - to by było coś...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

dodaj target="_blank" podczas dodawania tak jak widzimy link na wp do opublikowanego bezpośredniego wpisu można było sobie go kliknąć bez przerywania sesji.

PPM masz wydłubany?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...

Podeszli mi na email sparawdze pod winda bo mam tylko takie kopie (ale sprawdzanie u Cibie tez musi być pod cronem teoretycznie rzecz biorąc)

p.s sprawdziłem już ponad 1000 wszytko jest OK, jak skończę wyszle darmowe. Napisz do Darka, on zobaczę czemu u Cibie zawiesza się.

it-drams -> ogólnie rejestracja w seokach nie różni się od rejestracji w wordpress - a do tego są filmy co i jak.

Jeśli jednak nadal masz problemy(max nie pomógł) napisz mi info na maila co konkretnie się dzieje i podaj namiary na seocata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności