Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kilka osób pytało więc publiczne info:

dorzuciłem wtyczkę do SEOCAT'a która usuwa wpisy(jeśli dodawane były jako zalogowany), ale także usuwa jako "administrator" - jeśli ktoś ma pare-naście(dziesiąt/set) seoków można szybciutko usunąć spamy jeśli takowe trafiły do naszych seoków.

Wtyczka trafi do wszystkich w kolejnym updacie.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

marpit -> w jaki sposób dodajesz ? "Dodaj bezpośrednio" czy poprzez checkera z opcją usuwania duplikatów ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Marpit -> sprawdzę.

Zbigniew -> zawsze jest taka opcja :) Ale to bedzie bardzo krótkotrwałe rozwiązanie. Co prawda można by troszke pokombinować, ale gwarantuję że takie katalogi szybko staną się płatne(obciążenie procesor/transfer serwera na których stoją znacznie wzrośnie), dlatego prawdopodobnie nie bedzie takiej opcji.

Nie dałoby się wysmażyć jakiegoś automatu, który pobierałby z listy katalogów wszystkie kategorie i podkategorie?

Można byłoby sobie raz na jakiś czas pobrać to wszystko, przejrzeć ręcznie, uporządkować i mieć spokój na dłuuuuuższą chwilę.

Moim zdaniem ma to sens, ale oczywiście mogę się mylić :)

Darq -> jasne że można, wszystko można tylko po co :)

Była już taka opcja(zostala usunięta) dlatego że po wprowadzeniu dopasowania cząstkowego kategorii nie miało to sensu - wystarczy przejrzeć raz kilka katalogów gdzie nie znalazło kat/podkat i ustawiasz po swojemu kategorie/podkategorie. Dodatkowo, zastosowane obecnie rozwiązanie jest używane zarówno w Sinooke jak i sNews a za niedługo w kolejnych skryptach.

Lukas -> menu->katalogi->operacje i usuwasz.

Myślałem, że ściągając wszystkie kategorie ze wszystkich katalogów, szybciej uda się zbudować porządną bazę kategorii i podkategorii, jednak po przemyśleniu sprawy muszę przyznać Ci rację - nie ma to sensu :)

edit: literówka

Darq, taka funkcja była w poprzedniej wersji i tak naprade najlepiej to jak ręcznie zobaczysz jakie kategorie. Po drugie można się wymieniać listami z kategoriami, wiec problem to nie jest, po trzecie zawsze pozostaje kategoria biznes, co jest w prawie kazdym seokatalogu ;)

po trzecie zawsze pozostaje kategoria biznes, co jest w prawie kazdym seokatalogu ;)

Dodajesz tak na pałę czy raczej starasz się dobrze dopasować kategorię?

Seocatem do tej pory przejechałem zaledwie kilkadziesiąt stron i zastanawiam się, jak duży wpływ na akceptację

wpisów ma poprawne dobranie kategorii.

Seocatem do tej pory przejechałem zaledwie kilkadziesiąt stron i zastanawiam się, jak duży wpływ na akceptację

wpisów ma poprawne dobranie kategorii.

U mnie źle dobrana kategoria = kosz lub wpis do poprawy ;)

kategoria biznes pasuje prawie do wszystkiego, ale mam seocat od samego początku to coś tam się uzbierało, kategoremat i podkategorie. Dopasowanie kategorii ma wpływ w darmowych seokatalogach, często moderatory szczególnie marudne postawia jednego seokataloga i chcą rządzić całym internetem ;), to jak rejestracjach czasami obserwujemy kiedy klijnt co niema za grosz kultury osobistej wyzywa się na kelnerce, bo chce przynajmniej 5 minut poczuć się kimś ważnym, nie pantoflarzem i td. Z cześcą moderatorów jest tak samo, chcą po rządzić po prostu :)

U mnie źle dobrana kategoria = kosz lub wpis do poprawy

uderz w stół ... :D powiedz mi kolego Gamsiu, na co ma wplyw czy sklep z ciuchami kobiecymi okaże się w kategorii Biznes-Handel czy Sklepy internetowe- Odzież? na co to ma wpływ? Na twoje samopoczucie?:D bo chyba nie na "wartość" twojego dzielą, nie czaruj się ludzie tego nie czytają :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności