Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą wysłałem jeszcze małą poprawkę dla wszystkich(poprawka w cronie, ale nie tylko - kilka drobnych typu wyswietlanie znaków itd.)

Natomiast, ponieważ ostatnio dostałem kilka pytań o dodatek do SEOCAT'a(co i kiedy), napiszę conieco :)

Biorę w ciemno. kropka.

Ale chciałbym się też dowiedzieć jaka jest reprezentacja tych skryptów - dużo ich jest? Ile robisz dodań jedną pętlą?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aniec2-> faktycznie cos wróciło z błędem, podaj mi nowy email na priv, dorzucę Cię :)

Joland -> dokładnie jak mówi Max, sNews to cms pod własne zaplecze, aczkolwiek nie mówię że w przyszłości nie rozwinie się "po koleżeńsku" ;) Tzn. być może - będzie można dodawać wzajemnie do sNewsów - to kto będzie mógł to robić decydujesz Ty, przekazując tej osobie login/hasło/klucz.

To jak się sytuacja rozwinie, zależy tylko od Was i Waszych uwag ;)

[Edit] - Max, dostępnych na multikodzie jest już ok. 500 sztuk(w tym jedna osoba ma 250) - są to ogólno dostepne sinoki ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Program widzę, że ma świetne opinie tu na forum i necie. Czy baza publiczna dostępna w programie generuje jakieś sensowne ilości linków? Ile macie średnio dodań do bazy publicznej dostępnej w programie?

@straseusz ile seoków na dzień dzisiejszy liczy baza publiczna?

W dobrej bazie dla strony z PR=0 lub n/a powinno być około 250-300 zgłoszeń (zależy od tematyki). Oczywiście nie problem zrobić bazę gdzie będzie to 500-600 i więcej zgłoszeń ale w większości te katalogi są opuszczone więc samo zgłoszenie nic nam nie da bo wpis nigdy nie będzie zaakceptowany.

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

Więc, jak zwykle prawda lezy po środku :D

Seokatalogów darmowych jest obecnie ok. 700 sztuk. Ale fakt faktem - jeśli damy ograniczenie przy sprawdzaniu checkerem do np. 5tys. oczekujących, wtedy fajnie widać jakie są niektóre darmowe seoki. Więc tak naprawdę z "niskim" czasem oczekiwania na akceptację będzie ok. 300-400sztuk, zależy ile dla nas wynosi akceptowalna liczba oczekujących.

Ale - prawdą jest też co mówi Max - jeśli ktoś poświęci dużo czasu na bazę, na pewno wyjdzie poza zakres który tu podałem. Weźmy pod uwagę że harverest seoków, aby ich maksymalnie dużo znaleźć, najlepiej robić po trudnych zapytaniach(intitle, inurl) -> a tu potrzebna jest masa dobrych proxy, bo bardzo szybko są banowane(nawet przy kilklu-kilkunastu polączeniach).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Witam....SEOCAT' po tych aktualizacjach do 2.3 lepiej się prezentuje i ciągle się rozwija, oby tak dalej :D

Wczoraj zrobiłem projekt i wywaliło mi bardzo dużo błędów, czym to może być spowodowane??? proszę o radę ekspertów :D

Brak kategorii w: 60 katalogach

Brak podkategorii w: 161 katalogach

Błędnie odczytana captcha przy: 14 katalogach

Problem z wysłaniem obrazka w: 48 katalogach

Pojawiły się błędy w: 97 katalogach

Ps; Panie Darku bardzo dziękuję za pomoc ;) i pytanko? kiedy będzie to---

Istnieje opcja że w kolejnej wersji będzie harvester wbudowany w

SEOCAT'a, ale to jeszcze nie jest pewne na 100%(o ile nie będzie

większych problemów)

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności