noodly Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 @wedrowiec - jak będziemy wchodzić w grupie o 21 to myślę że spoko, jak będziesz chciał przyjść później to będzie ciężko Napisałem jakie tam są wymogi a każdy zrobi jak uważa. Btw. w Katowicach nikt nie stał na bramce. Skończmy temat moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wejście do Cienia (sobota wieczór): Tak jest fajnie, a tak jest niefajnie. Koniec tematu ubioru. Ze względu na moją nieobecność pod komputerem i telefonem w długi weekend (od soboty do wtorku włącznie), stroną seo.info.pl administruje Noodly, który będzie na bieżąco Was dopisywał do listy. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mam nadzieję, że nic mi niespodziewanie nie wyskoczy, więc melduję się na liście. Grzegorz Nowak - bez osoby towarzyszącej i bez noclegu, w stroju, za który po gębie nie dostanę . Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Niestety jednak mnie nie będzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ok, poprawiam. Jak się odmieni to dasz znać. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sempro Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Proszę mnie dopisać - Marek Błyszczek - bez noclegu i osoby towarzyszącej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slash Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Proszę mnie dopisać: Szczepanek Maciej - bez noclegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dopisani (https://www.seo.info.pl/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jeżu, proszę również o dopisanie. Na obecną chwilę bez noclegu, może jeszcze się sprawa rozwinie "Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Jedzie może ktoś pociągiem/samochodem przez Kielce do Krakowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Zapytaj Siler'a z pio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodly Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Raku siler z takim albertem (warzyd) jadą w piątek samochodem do mnie z Kielc. moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Na Facebooku są podane namiary na noclegi. Robert nocuje u siebie sporo osób, z tego co wiem nie miał miejsca. Będę Was na bieżąco informował, czy Kryspinów wypali ze względu na pogodę. W razie czego mamy wyjście awaryjne. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodly Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 U mnie już komplet. Fajnie by było jak byście dali znać czy będziecie już w piątek czy przyjedziecie dopiero w sobotę. moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colca Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Pogoda ma byc 20,21 nieciekawa szkoda bo bez kryspinowa to juz nie to samo warto obserowowac zmiany na tej stronie pogodynka_pl (swietnie przewiduja pogode) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.