slawek22 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Dobrze, że coś z tym robicie takie praktyki są na dłuższą metę bardzo szkodliwe dla branży. Jestem ciekaw co byłoby gdyby w rozmowie z działem sprzedaży poinformować, że dla celów "poprawienia usług w naszej firmie rozmowa jest nagrywana Pewnie nagrywanie tego byłoby nie wskazane... później jeszcze by ktoś mógł to w jakiejś rozprawie jako dowód wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Dobrze, że coś z tym robicie takie praktyki są na dłuższą metę bardzo szkodliwe dla branży. Skąd ta liczba mnoga ? Smutna prawda jest taka (bez urazy) , że jak przyjdzie co do czego to na sam dźwięk słowa rozprawa albo na pytanie czy mógłbyś być świadkiem na ewentualnej rozprawie 99% tak "zaangażowanych" w temat zrobi w tył zwrot i z pełnymi portkami na prostej przekroczy prędkość dźwieku (miałem to przećwiczone na przykładzie jednego takiego ze Szczecina) Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 >Skąd ta liczba mnoga ? Netbusters napisał, że go straszyli prawnikami za wpis na blogu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 no i jakis efekt straszenia był - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Smutna prawda jest taka (bez urazy) , że jak przyjdzie co do czego to na sam dźwięk słowa rozprawa albo na pytanie czy mógłbyś być świadkiem na ewentualnej rozprawie 99% tak "zaangażowanych" w temat zrobi w tył zwrot i z pełnymi portkami na prostej przekroczy prędkość dźwieku (miałem to przećwiczone na przykładzie jednego takiego ze Szczecina) Ja się zgłosiłem i dajcie chociaż ze 2 tyg wcześniej znać żeby zamówić samolot i ja lece;) Chce powiedzieć prosto w twarz prawnikowi ze mnie się nie budzi! no i jakis efekt straszenia był No był przyznaje się bez bicia:) Ale teraz z dobrego serca chce im pomóc i odciążyć ich sciągając ich klientów do siebie;) Chociaż miałbym do tego biznesu dokładać to za to że mnie straszyli pomogę im wrócić na pracy na budowie a nie w branży seo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Netbusters, weź już przestań bo czytać się tego nie da. Prężysz klatę, opowiadasz banialuki a jak przyjdzie co do czego to będzie jak z twoja bajką o zatrudnianiu kilkudziesięciu pozycjonerów. Druga sprawa: co miałbyś zeznać z sądzie? Że czytasz forum i SS ci sie nie podoba? Nie jesteś żadna stroną w ewentualnym postępowaniu sądowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Netbusters, weź już przestań bo czytać się tego nie da. Prężysz klatę, opowiadasz banialuki a jak przyjdzie co do czego to będzie jak z twoja bajką o zatrudnianiu kilkudziesięciu pozycjonerów. Druga sprawa: co miałbyś zeznać z sądzie? Że czytasz forum i SS ci sie nie podoba? Nie jesteś żadna stroną w ewentualnym postępowaniu sądowym. Co do początku to po prostu karzę sie zamknąć bo to sie robi nudne to forum o mnie że codziennie jestem tu tematem dnia? (wiem że złamałem regulamin obraziłem użytkownika...) Ale robi się denerwujące, w stronie postępowania jestem osoba która została poszkodowana przez nie uczciwa konkurencje która wprowadza moich klientów w bład informując ich że korzystamy z BHS... Mało? Co do adminów proszę o łagodny wymiar kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.