Eldoka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 mental a to co masz w stopce https://www.trafficrevenue.net/register/magmagiq to wyświetla reklamy wirusowe czy co? forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrzab Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 to są pop'upowe banerki wychodzące z dołu. Ostatnio mnie zaciekawiło to jako uzupełnienie dla adsens'a to coś al'a binlayer, tylko mniej inwazyjne, ale ich strona to niebyt profesjonalnie wygląda, więc chyba nie są zbyt wiarygodni ile tak w praktyce za 1000 wyświetleń wychodzi z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam......ten pobieraczku.pl to [ nierzetelni partnerzy ]....... nie polecam Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam......ten pobieraczku.pl to [ nierzetelni partnerzy ]....... nie polecam Czy to zdanie jest napisane po polsku?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Co spamujesz? Napisane jest po Japońsku! Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 sam mam szukajkę rapidshare itp i najlepiej się sprawdza wynajem powierzchni reklamowej ale pobieraczka puki co nie testowałem Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 A może jakieś konkrety na przykład linki z reflinkami? Chciałbym coś po testować ale jest tego dużo i wolałbym coś za poleceniem innych osób. Co do pobieraczka mam mieszane uczucia z powodu numerów jakie robią BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Chyba wiele mailingów na allegro jest wlasnie z warezow medserwis.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Problem w tym, że moja strona jest względnie nowa ale ma już trochę wejść (z wyszukiwarki) dlatego mailing to na razie zły pomysł poza tym jestem zdania takiego, że mailing to można puścić raz na miesiąc a nie codziennie BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeS Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wg mnie pobieraczek to zły pomysł... Nie ma zbyt dobrej renomy.. Trochę OT: Czy nie chciałby ktoś kupić domeny pod warez: e-warez.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wstaw reklamę: Legalny soft 40% taniej tylko dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Softu nie posiadam na stronie BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skream Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Przyznać się czyje to spamy https://szefowiewrogowie-peb-online-pl.kepno.pl/20_szefowie_wrogowie_napisy.html https://www.tolepo.konin.pl/kocha-lubi-szanuje-online-pl.html Pozycjonowanie Kraków - LinkJuice.pl Wojciech Matuła, tel. 721 376 407 indeks parp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Eee fajne zwłaszcza adres pierwszej stronki BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ja bym nie powiedział że na Pobieraczku nie można zarobić. W lewej kolumnie początek września a w prawej cały sierpień 2011. Są to zarobki z ruchu na Fileshunt.pl Wypłacają terminowo. Mój ref: partner.pobieraczek.pl Jeżeli zarejestrujesz się z mojego refa chętnie pomogę na PW. Namo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.