Burn69 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Siemacie ludzie. Mam problem, zrobiłem sobie strone i wrzuciłem na hosting boo.pl ... No i pomyślałem że warto dodać ją do wyszukiwarki google, Wchodzę na google.pl/addurl podaje link do mojej strony czekam pol godziny, no i wpisuje kawałek zawartości mojej strony I patrze a tam zamiast linku na hosting, moje ip: Pomóżcie, bo nie wiem co mam zrobić : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghen Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 1. Poczytać trochę o sieciach komputerowych (Dowiedzieć się jak się ma IP do adresu i domeny - w dziale DNS) 2. Czekać i linkować 3. Użyć Google Webmasters Tools? Dla wszystkich, którzy wiedzą, co to są Góry! Nówka nierdzewka i w dodatku całkiem darmowy Katalog Stron Internetowych - zapraszam do dodania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Albo czas albo przekierowanie rozwiąże sprawę boo darmowy tez nie jest ok Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.