dawidmt Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Co sądzicie o takiej ofercie katalogowania z allegro? https://allegro.pl/reczne-katalogowanie-42-...1503039877.html Czy skorzystanie z tej opcji wpłynie znacząco na page rank/pozycję mojej strony? Jest napisane, że są to katalogi z page rank 8,7,6,5 i 4. Większość takich katalogów jest chyba płatna, więc czemu za 42 wpisy chcą tylko 10zł (wydaje mi się to podejrzane, ale nie znam się)? Proszę o pomoc. Zdrowe odżywianie - jem zdrowo, żyję zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoGeR Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 42 wpisy - a dodadzą średnio 4 wpisy na jeden katalog. Kupowałem jakiś czas temu takie katalogowanie na allegro... Forum Sony Ericsson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 czego sam nie zrobisz inni nie zrobią lepiej za ciebie. Dlatego to mało dobra oferta Pytam o wiele, za wszystko dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdaq Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Mam takie same doświadczenia po ostatnim zleceniu jak DoGer. Kiedyś liczono 1 wpis 1 katalog teraz się wycwanili. Kurs pozycjonowania Seo blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 W ogóle to jakiś dziwne. Czytając to: "Przedmiotem naszej aukcji są 42 wpisy do katalogów + 3 WPISY GRATISOWE do naszych katalogów!", pomyślałem, że dodają do własnych (słaby wzrok o poranku ), ale dalej było: "WYBRALIŚMY KATALOGI NAJWYŻSZEJ KLASY. TAK JAKBY TO BYŁ NASZ SERWIS, KTÓRY STARAMY SIĘ WYPROMOWAĆ.". No i gdyby dodawali do własnych, to byłoby nawet ciekawe, ale to drugie, to już zrobiło z tego zwyczajną ofertę. Najśmieszniejsze w tym jest to, że nie wiadomo (w każdym bądź razie na tym etapie) do jakich katalogów jest dodawane. Zapewne do seoków, bo wtedy miałoby sens stwierdzenie o ręcznym dodawanie. A jeśli nie, to po raz kolejny czytam jakieś bzdurne chełpienie się, ze to ręcznie dodane, jakby to miałoby super atutem. Ręce rękoma, ale ona tu najmniej ważne - ważniejsza jest ta bańka z mózgiem, która jest na rękoma . W sumie to tanio, ale co tu miałoby być takiego dającego efekty? No i przepraszam - jeśli ów ktoś robi to ręcznie i chce za to dychę, to bardzo słabo i nisko się ceni, a to już musi budzić zastanowienie. A w ogóle to myślę, ze przy tej ilości dodań to warto samemu poświęcić ten czas, I nie chodzi o kasę. PS. A to mnie setnie rozbawiło. Nieźle musi to działać na nieznających się na rzeczy, że niby to taka ręczne wysokiej klasy robótka. "Po 1 dodajemy wpisy ręcznie - zero automatów, są one niedopuszczalne w naszej pracy - zgłoszenie strony odbywa się TYLKO I WYŁĄCZNIE ręcznie przez jednego z naszych specjalistów. Chyba wiesz ile stracisz kupując usługę dodawania strony poprzez automat?! Nie próbuj tego !" WOW!!! I to się nadaje do prasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral605 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Z czystej ciekawości też sprawdzałem katalogowanie na allegro, ale nie polecam. Kilka wpisów do jednego katalogu, część dodanych wpisów nie działała i musiałem prosić o ponowne dodanie w innym katalogu itd. Dużo zamieszania a efekty mizerne. Najlepiej poświęcić samemu chwilę na katalogowanie. skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaS Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Pozostając przy temacie katalogowania: https://www.reklama.pl/przetarg-zlecenie/ka...nie-serwisu,780 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 To Ty zlecałeś? Sorki, nie sądzę i proszę nie mów, że jednak Już samo w sobie absurdalna jest liczba 10k katalogów, a jeszcze powyżej PR4... Jeżeli to ma być po polsku to raczej niewykonalne, chyba, że mowa tu również o preclach, bądź o kombinowaniu jak koń pod górkę przy katalogach. No i zawsze mnie zastanawiają te zlecenia na katalogowanie. Jeśli to zleca rzeczywiście właściciel danego serwisu, to chyba tylko liznął przez papierek kwestie SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidmt Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 A na przykład coś takiego https://allegro.pl/200precli-200kat-unikaln...1517348036.html (precle + katalogi)? Zdrowe odżywianie - jem zdrowo, żyję zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaS Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Drogo nie jest, ale wszystko zależy od tego, do jakiej bazy są dodawane wpisy. Jeżeli są to publiczne, a pewnie tak jest, to lepiej zakupić np. w Blackpress 1 punkt (18 zł), zrobić lub zlecić tekst z synonimami i masz wpis do ponad tysiąca precli (mi projekt dodało do 1500, a w bazie jest ponad 2000). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Całe to katalogowanie to jest śmiechu warte. Ludzie się podniecają, że ich strona została dodana do iluś tam katalogów pr 4, 5 , 8 nawet! No wow! Tylko czemu nikt nie zdaje sobie sprawy z tego, że ich wpisy posiadają pr0, a zdobycie prki z katalogów jest równie prawdopodobne co wygranie szóstki w totolotka Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidmt Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Drogo nie jest, ale wszystko zależy od tego, do jakiej bazy są dodawane wpisy. Jeżeli są to publiczne, a pewnie tak jest, to lepiej zakupić np. w Blackpress 1 punkt (18 zł), zrobić lub zlecić tekst z synonimami i masz wpis do ponad tysiąca precli (mi projekt dodało do 1500, a w bazie jest ponad 2000). Czyli potrzebuje do tego tylko jeden tekst (z synonimami)? I tematyka tego tekstu ma być jak najbardziej podobna do tematyki strony? Czy takie działanie da duży efekt? Zdrowe odżywianie - jem zdrowo, żyję zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 a zdobycie prki z katalogów jest równie prawdopodobne co wygranie szóstki w totolotka Wg. Ciebie co się najbardziej przyczynia do zdobycia wyższego pr jeżeli nie katalogi ? Pytam poważnie bo chciałbym się dowiedzieć co ma największy wpływ na uzyskanie pr ... Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Twój link na stronie lub podstronie, która ten PR posiada. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wg. Ciebie co się najbardziej przyczynia do zdobycia wyższego pr jeżeli nie katalogi ? Linki ze stron(podstron) z PR. A wpisy o ile są zaindeksowane to mają PR n/a lub ew. 0. Bardzo sporadycznie PR wpisów jest większy jak 0 Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.