Skocz do zawartości

Jaka cena za mydlane reklamy?

Henryk

Rekomendowane odpowiedzi

NIestety czasami wyświetla mi reklamy typu

"Classical guitar magazine", "Handmade acoustic guitars". Nie jestem pocieszony bo strona w jezyku polskim i po co mi takie ch... e reklamy. Na pewno nikt w nie nie klika.

Nie weicie ile za klik? dużo, mało? Wiem ze nie mozna gadac, ale orientacyjnie. Stawiam, ze najmniejsza mozliwa stawka za to mydło leci - czyli około centa.

Niestety na wiele tematów na stronie www, google nie znajduje reklam - znaczy nie ma reklamodawców

Może warto skorzystać z <!– google_ad_section_start –> i <!– google_ad_section_end –>

105919[/snapback]

U mnie to nie za bardzo działało. Poza tym mam strony na których nie da sie stargetować reklamy - bo strona jest taka "o niczym". Ale lepiej zeby wtedy się zapaliła np reklama aukcje 24, ebay albo inna polska niż takie pierdoły niepolskie.

Ponadto odnoszę wrażenie ze i tak polskie reklamy schodzą w cenie najmniejszej monety USA. Przynajmniej takie reklamy jak wczasy, linie lotnicze itp. Tak cz inaczej wolę reklamę mało płatną ale taką sensowną, niż reklamy tych guitar magazin co wyglada jak spam. A zalezy mi tez na utrzymywaniu dobrej strony WWW a nie tylko reklamy typu "hurricane attorneys" czy jak to tam było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności