entropia Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 PS. dlaczego system nie dodaje stron systematycznie codziennie ? Są dni że nie dodaje nic. potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4mi4n18 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja myślę, że taki projekt powinien być płatny. Wówczas całe działanie systemu byłoby bardziej stabilne oraz dopracowane przez twórców. Poza tym jeśli byłoby płatne, to mniej nieprzemyślanych mieszarek, by się w nim pojawiało. Nie wymagajmy cudów od bezpłatnego narzędzia. Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Wystarczy, że espress.pl jest płatne, to miał być bezpłatny dodatek ( w końcu to użytkownicy go tworzą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja myślę, że taki projekt powinien być płatny. Wówczas całe działanie systemu byłoby bardziej stabilne oraz dopracowane przez twórców. Poza tym jeśli byłoby płatne, to mniej nieprzemyślanych mieszarek, by się w nim pojawiało. Nie wymagajmy cudów od bezpłatnego narzędzia. Tak jak napisał vspak espress jest typowo płatny tam płacisz za punkty i dodajesz a tutaj Twoim wkładem są precle które utrzymujesz tylko pod system poświęcasz czas kase na domeny hosting/adresy IP więc to jest Twoj wkład. Reasumując wcale darmowy nie jest - każdy musi coś dać od siebie aby korzystać z reszty dostępnych zasobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zamienić nie znaczy przekleić i wkleić, znaczy to: zamienić wszystkie znaki ” na " przykładowo w notatniku... Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Do Syropa pomimo, że płacisz roczny abonament też dodajesz jako własny wkład domenki. Te 150 zł od zaledwie kilkorga użytkowników tego systemu nie dorobiło właściciela ale wystarczyło by taki Syrop działał przez te lata w zasadzie bezawaryjnie. Życie często pokazuje co za darmo, nic nie warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisco Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 witam od poczatku tygodnia moje projekty stoja i nie doszly zadne nowe wpisy. a jak to wyglada u was? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutado Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 witamod poczatku tygodnia moje projekty stoja i nie doszly zadne nowe wpisy. a jak to wyglada u was? pzdr tak samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klasiak Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 u mnie też wszystko stoi... ostatnie wpisy na preclach są z 5.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Konserwacja trwa --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Już jest ok Zamiast pisać na forum proponuję dodawać nowe precelki Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 czy dało by radę dorobić jakąś opcję zmiany linku w opublikowanych wpisach ? Gdyby nie ograniczona ilość pkt w systemie pewnie bym sobie tym głowy nie zawracał, no ale precle padają i szkoda wpisy marnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 BlackSEO - większość projektów faktycznie idzie ale te starsze co mają powyżej 70% dodanych stoją nadal, swoją drogą nigdy mi żaden w tym systemie nie osiągną jeszcze 100 % a w jednym brakuje dosłownie kilku artykułów - dlaczego tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 BlackSEO - większość projektów faktycznie idzie ale te starsze co mają powyżej 70% dodanych stoją nadal, swoją drogą nigdy mi żaden w tym systemie nie osiągną jeszcze 100 % a w jednym brakuje dosłownie kilku artykułów - dlaczego tak jest ? 2 tygodnie i stoją nadal ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 System kiedykolwiek działał dobrze? --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.