BlackSEO Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 1. Temat ma w tej chwili 4 strony - proponuję uważnie czytać. 2. Nie ma sensu dodawać projektu do 100 precli, skoro w bazie jest ich 1000 - oczywiście jest taka możliwość zmieniając projekt po 100 dodaniach, ale nie widzę w tym większego sensu... Brzmi to trochę jak doszukiwanie się wad na siłę. 3. Nie wiem skąd Twoje pesymistyczne podejście do projektu, ale nie martw się na zapas Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ej no proszę cię, zakumaj różnicę pomiędzy sceptykiem a pesymistą ad 2, nie będę rozpisywał sie wielce nad celem tego, że chcę miec 100 linków a nie 1000 czy 10k bo miłoby było gdyby tyle precli dobrej jakości było w projekcie skoro nie widzisz celu to trudno, no każdy ma inne schematy działania i może tak jest lepiej. piszę tylko i wyłącznie dlatego, abyś nie brał tego jak szukanie dziury w cały, bo od początku bylem i jestem za, ale wolałbym aby mialo to ręce i nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 BalckSEO a pisałem do Ciebie już kiedyś żeby udostępnić blogi do espress za punkty !!! Ciesze się że w końcu zrealizowałeś mój pomysł. Mogą być wszystkie blogi dodane na różnych subdomenach tej samej domeny ale wszystkie oczywiście na różnych IP ? Jeśli tak to można spróbować PS. Jeśli to faktycznie ma być wartościowy system to sugeruje zakaz linkowania precli między sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zróżnicowanie domen też jest ważne !!! 7 subdomen + domena główna do tego samego systemu to niezbyt dobry pomysł... Co do podlinkowania precli nie miałem na myśli Blogroll'a, a nieinwazyjne podlinkowanie ich między sobą poprzez linki z artykułów... Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zróżnicowanie domen też jest ważne !!! 7 subdomen + domena główna do tego samego systemu to niezbyt dobry pomysł... Jak wolisz ale też weź pod uwagę że nie każdy potrzebuje 20 punktów od razu i nie każdy kupi kilka domen tym bardziej że system jest nowy, mały i pusty. Przydały by się jasne zasady jakie kombinacje domen są dopuszczalne. PS. miałem na myśli 8 subdomen a nie 7 i domene główną Co do podlinkowania precli nie miałem na myśli Blogroll'a, a nieinwazyjne podlinkowanie ich między sobą poprzez linki z artykułów... Na to samo prawie wychodzi ale w tym projekcie masz tą przewagę że jesteś w stanie to zablokować z poziomu panelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 BlackSEO - mała prośba, wyczyść pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Jest już miejsce w mojej skrzynce - można już pisać. Niestety mam sentyment do starszych wiadomości... Na to samo prawie wychodzi ale w tym projekcie masz tą przewagę że jesteś w stanie to zablokować z poziomu panelu A mi mówili, że link w treści wychodzący z jednej podstrony to co innego niż link w blogroll'u wychodzący z każdej podstrony precla ... Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Tak, miałem na myśli że mógłbyś chociaż zablokować te co są w artykułach Na te w blog roll nie masz wpływu musiał byś mieć hasła admina do każdego wp przecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Pierwsze precelki dodane. Akurat byłem w fazie stawiania 100 prywatnych precli a tutaj wyskoczył ten projekt, więc oddam trochę swoich precli za inne. Mam nadzieję że baza szybko się rozbuduje. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutado Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Po jakim czasie od dodania projektu są pierwsze wysyłki artykułów do precli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jeśli działa jak espress to pewnie o północy, ale chętnie poznam również odpowiedź bo jeszcze nie uruchomiłem projektów. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutado Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A jednak działa od razu. Jest błąd przy liczeniu ilości linków. Linki pisane w sposób: {<a href="adres1">link1</a>|<a href="adres2">link2</a>|<a href="adres3">link3</a>|<a href="adres4">link4</a>} są liczone jako osobne, pomimo, że będzie wylosowany tylko jeden z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dotarła moja wiadomość do was ? wysłałem w nocy przez formularz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A jednak działa od razu.Jest błąd przy liczeniu ilości linków. Linki pisane w sposób: {<a href="adres1">link1</a>|<a href="adres2">link2</a>|<a href="adres3">link3</a>|<a href="adres4">link4</a>} są liczone jako osobne, pomimo, że będzie wylosowany tylko jeden z nich. jeśli chcesz zmienić tylko anchor to lepiej tak: <a href="adres.pl">{anchor1|anchor2|anchor3}</a> Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 @bieluch - tak, doszła - zaraz zostanie udzielona odpowiedź i proszę o trochę cierpliwości, bo zaczyna robić się offtopic w temacie... @nutado - sprawdzanie ilości linków już poprawione. Dodawanie działa zaraz po zaakceptowaniu projektu - jeśli wartość "Dziennie" > 0. Dlatego najpierw proszę o ustawienie wartości dziennie na zero - dokładne sprawdzenie artykułu, po czym dodawanie. Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.