grajek Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ktoś z Was słucha polskiego HH? Może ktoś też od 6 rano słucha tej płyty na okrągło? Czekam na PiO fanów rapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wczoraj kampania na telebimach w całej Polsce W Katowicach na Galerii Skarbek spot prezentował się dumnie Wypiję kawę i maszeruję do Empiku po płytkę Dobra płyta będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wczoraj przesłuchałem płytę i jakoś mi nie przypadła do gustu. Ahh... Z płyty na płytę chyba coraz gorzej. A słuchał ktoś CHADA - też wczoraj trafiła na pułki. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Na razie słucham tej płyty, jeszcze zostało mi 12 utworów do przesłuchania Póki co fajnie się słucha. (nie chciało mi się myśleć, i za dużo razy użyłem słowa słuchać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajek Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 CHADA mi w ogóle nie przypada do gustu. Mnie rozwalił kawałek z O.S.T.R-em. Chociaż dwie legendy polskiego HH mogły się nieco bardziej wysilić, bo kawałek krótki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ostry teraz wypuścił Jazz Dwa Trzy I jest naprawdę dobra płyta nawiasem mówiąć OSTRy ma dobre tempo z wydawaniem kolejnych płyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajek Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jak się ma dużo do powiedzenia to się szybciej wypuszcza płyty, nie? Piętnastak teraz leci - też dobry kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Piętnastak i Poznańczyk można już od dawna słuchać... Jazz, dwa, trzy też fajne. Można jeszcze polecić Dowód rzeczowy PIHa Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A VNM? HiFi Banda z tamtego roku? Ehh ja się ciągle jaram albumem Małpy z 2009 roku. Wg mnie najlepszy polski raper. Małpa Na Bitach Album dostępny za darmo w Sieci. Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 No Fokus prewersjami to pozamiatał rynek totalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A VNM? HiFi Banda z tamtego roku?Ehh ja się ciągle jaram albumem Małpy z 2009 roku. Wg mnie najlepszy polski raper. Małpa Na Bitach Album dostępny za darmo w Sieci. Pozdrówki Wiem, że o gustach się nie ten tego, ale przecie tego nie da się słuchać. Zresztą jak większości tego Polskiego rapu sprzed ostatnich 7-8 lat. Ale przynajmniej konkretny gość na featuringu u Peji - Jeru The Damaja. ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wiem, że o gustach się nie ten tego, ale przecie tego nie da się słuchać. Zresztą jak większości tego Polskiego rapu sprzed ostatnich 7-8 lat. Ale te są z ostatnich lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Płyty jeszcze nie mam, ale postaram się jak naszybciej zreedukować ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nie przepadałem nigdy za polskim HH, no może jedynie Eldo mi pasował... ...ale gdy kumpel podarował mi płytę Słoń- Demonologia to się w niej zakochałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.