dreams Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, Ostatnio zmieniłem frazę pod którą pozycjonuję jedną stronę, zauważyłem że wpisy z katalogów są dużo wyżej pod daną frazą nad stroną którą pozycjonuję. Czy to normalne? czekać czy coś innego robić aby storna poszła nad wpisy z katalogów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Normalna sprawa, linkuj dalej, strona z czasem wskoczy ponad katalogi. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreams Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 gerdi Dzięki za szybkie info, już myślałem że przez zmianę frazy pod którą pozycjonuję coś spadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3eX Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Tak jak kolega wyżej mówi, jest to rzecz normalna na początku linkowania, chociaż nie koniecznie spotykana przy każdej stronie. Linkuj dalej rób zamieszanie w topach Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hevo Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Mnie obecnie wyprzedza 5 katalogów, do których się dodałem, więc nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie linkować i czekać na wzrosty Głodny zdjęć? Szukaj: fotografia ślubna śląsk lub fotoblog A może inne tematy? Inżynieria bezpieczeństwa - blog godny polecenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Kiedyś wbiliśmy kilkanaście katalogów do top20 (ponad stronę katalogowaną), jest to całkowicie normalne. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanta001 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ja na jedną frazę dałem chyba ciała, bo była to fraza która występowała tylko w paru miejscach na stronie ale wejść na nią miałem dość dużo bo byłem w top5. Chciałem top1 i podlinkowałem i od miesiąca mam w top30. Wszystko wyżej to precle i katalogi. Być może w zły sposób ją linkowałem bo doczytałem później że na słabsze frazy linkować w treści bez linka bezpośredniego. Zobaczymy może kiedyś wróci. Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreams Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kurcze tylko ciekawe ile to można czekać aby wyprzedzić wpisy w katalogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 dzień, tydzień, miesiąc, nigdy. Wszystko zależy od Twojego linkowania. W skrócie musisz mieć więcej linków. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreams Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 lumbo dzieki za info, (więcej linków) - linków z katalogów i precli do strony która pozycjonuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 do strony która pozycjonuję? Tak, linkowanie do konkurencji Ci nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatylkoja Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 linkuj też podstrony. Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta ! Najnowsze stylizacje modowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Podlinkuj stronę używając innych metod. Na pewno dzięki temu szybciej przeskoczysz katalogi. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Kolego niestety chyba nic więcej jak podstrony Ci nie pozostało, daje najlepsze efekty. Mogłeś szybciej doczytać, że lepiej nie używać linka bezpośredniego, ale cóż co się stało... Powodzenia w pracy Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikrusek5 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Przede wszystkim naucz się cierpliwości, linkuj do skutku, to że G zaindeksowało katalogi to dobry znak, czasami zaindeksowanie strony nie oznacza "przetworzenie" linka. Oczywiście linkowanie podstron nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.