CashNet Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 @arve - na pewno nic nie dodawałeś do tekstu? Zerknąłem w zlecenie i mam np. Wklejone przez Ciebie: "najskuteczniejszych metodyk promocji własnych posługi w Internecie" A w tekście od nas: {najlepszych|najskuteczniejszych|najbardziej skutecznych} metod {reklamy|promocji} {swoich|własnych} usług w {Sieci|Internecie} albo U Ciebie: "przystępne cenowo promowanie serwisów internetowych" A w tekście: "{niedrogie|przystępne cenowo|atrakcyjne cenowo} pozycjonowanie {stron|serwisów|witryn} {www|internetowych}" Wygląda jakby do tego co od nas dostałeś, do fraz bez synonimów, zostały dorzucone jakieś z automatu np. metod -> metodyk usług -> posługi pozycjonowanie -> promowanie Takie mam info od pracownika, jeśli uważasz inaczej daj mi znać i dokładniej sprawdzę sprawę. Jeśli ogólna jakość Ci nie odpowiada to zawsze można zgłosić zastrzeżenia i tekst zostanie poprawiony w granicach deklarowanej jakości preclowo/zapleczowej . sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Sorry za zamieszanie Zapomniałem wyłączyć w spinerchiefie automatyczne dodawanie synonimów przy poglądzie Nie ma tematu. Teksty dostałem dobre. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wszyscy na urlopach, czy co? :-) Widzę, że terminy (bez kolejki ekspres) są bardzo dalekie... Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Też od dłuższego czasu muszę kombinować na różne sposoby z tekstami przez długie terminy, przydałoby się to jakoś rozwiązać. suprizo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Niestety. Jest po 12, a kolejka ekspress to 3000 znaków. Szkoda... mam nadzieję, że to się jakoś rozładuje. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jeśli dłuższe oczekiwanie to efekt rozluźnienia urlopowego to jeszcze ok, ale jeśli miałoby tak zostać to chyba trzeba by podnieść nieco cenę za tekst i dołączyć kogoś do zespołu suprizo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Po co podnosić cenę ? Wystarczy zatrudnić nową osobę do zespołu. Albo i dwie. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Bo parę stron wcześniej Właściciel pisał, że jest problem z zatrudnieniem za taką kaskę osób piszących wartościowe teksty. suprizo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ale przecież teksty nie mają być wartościowe, mają być jakości zapleczowej. Nikt nie wymaga od autorów niewiadomo jakiej wiedzy w każdej tematyce. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Są osoby kupujące precle po 80groszy, więc gdy widzą ofertę tekstów za trzy złote z hakiem, to oczekują właśnie mega wysokiej jakości, co najmniej na stronę firmową:-) Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 do kasacji Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 "Niestety" to z powodu urlopów i zmniejszenia przerobów. Jeden pracownik praktycznie cały tydzień był offline, a reszta zmniejszyła limity z powodu drobnych wyjazdów, wizyt rodzin itp. Nowe osoby i tak dołączymy, myślę, że już w przyszłym tygodniu - obecnie je "testujemy" . Dokładnie tak jak sindirus napisał - niektórzy klienci niestety zapominają co to jest jakość preclowo/zapleczowa . Tak czy siak staramy się mieć lepszych copywriterów, jak ktoś umie dobrze pisać to nie jest w stanie nagle pisać gorzej bo stawka niższa . Myślę, że expresy na dziś już trochę lepiej wyglądają Pracownik 1: przyjmie 50000 znaków z terminem 2012-08-12 Pracownik 14: przyjmie 3000 znaków z terminem 2012-08-12 Pracownik 15: przyjmie 20000 znaków z terminem 2012-08-12 Pracownik 18: przyjmie 10000 znaków z terminem 2012-08-12 sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 no to trochę się pospieszyłem bo zlecałem przedwczoraj i dostałem termin na 25 :/ Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Napisz maila z zapytaniem o anulowanie zlecenia. Jeśli pracownik jeszcze nie zaczął (a z takim terminem razej nie zaczął) to mogę je anulować, albo od razu przenieść do expressów jeśli się da. sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ok, dzięki już piszę Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.