Content Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Czy warto dodać na blog połączenie z Facebookiem w postaci ikonek "Lubię to!" ? Jakby nie było to są to chyba linki wychodzące a czy jest z tego jakiś pożytek - macie jakieś doświadczenia z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Pewnie, że warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Podepnę się pod temat. O stworzeniu profilu strony na facebooku myślałem około pół roku temu. Nie wiedziałem jednak na ile będzie to skuteczne, a sam z facebooka nie korzystam bo nie odczuwam takiej potrzeby. Tydzień temu założyłem sobie jednak prywatne konto na facebooku i widzę, że może przysporzyć trochę ruchu. Szczególnie rzuciła mi się w oczy strona kwejk.pl Przejdę jednak do sedna sprawy: Jaką formę reklamy na facebooku mogli byście mi polecić: zrobienie profilu strony, dodanie na podstronach przycisków "Lubię to" czy wstawienie na stronę likeboxa takiego jak np. ten? A może są jakieś inne formy reklamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reila Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 hm osobiście korzystam z reklamy swojej strony z biżuterią w ten sposób, że w opis na FB wklejam link do strony, wyskakuje ładnie cała kolekcja biżuterii i link do strony. Licznik odwiedzin się znacznie zwiększył. Copywriter z doświadczeniem. Pozycjoner zdobywający doświadczenie. nataszamiszczuk[]gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Powiem z własnego doświadczenia (prowadzimy rodzinną firmę obuwniczą). Początkowo na stronę były wejścia bezpośrednie od razu z linka, który wysyłaliśmy np. z mailingu albo który był dostępny na ulotkach/wizytówkach. Potem stopniowo wraz z powiększaniem się oferty firmy, promocjami i rabatami zacząłem wrzucać linki do strony w swoje statusy na Facebooku i liczba odwiedzin trochę się podniosła, zwłaszcza że także znajomi przesyłali ten link dalej. Dopiero później, po okresie pół roku, stworzyliśmy własną stronę firmy na FB (po 2 miesiącach działania nieco ponad 2k kliknięć "lubię to"). Nie powiem - jest więcej wejść na stronę firmy prowadzącej z FB, podniósł się też nieco znacznik sprzedaży, chociaż tutaj pewności nie mam, że to za sprawą samego Fejsa. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesu Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 A ja mam regułę w adblocku: blokuj *facebook* Dziękuje. Pokojówki w kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Przejdę jednak do sedna sprawy: Jaką formę reklamy na facebooku mogli byście mi polecić: zrobienie profilu strony, dodanie na podstronach przycisków "Lubię to" czy wstawienie na stronę likeboxa takiego jak np. ten? A może są jakieś inne formy reklamy? Najlepiej samo "Lubię to", takie wyjeżdżające z boku, jeżdżące po całej stronie belki są wkurzające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proMNG Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Umieszczenie "lubię to" to idealny sposób na pozyskanie fanów i oglądalności na facebooku, co za tym idzie większej ilości potencjalnych klientów czy użytkowników naszego serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja bym polecił dodawać i "lubię to" i "podziel się" bo są to zupełnie dwie inne rzeczy. "Podziel się" może bardziej zaciekawić, a "lubię to" to jedynie nazwa i link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatylkoja Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Zorganizuj konkurs polegający na zapisaniu się kliknięciu w coś i zaproszeniu znajomych. Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta ! Najnowsze stylizacje modowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.