urlsite.eu Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Miliony za sprzedaz domeny play.pl link Katalog Stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Głupi to ma zawsze szczęście czemu mi się nie uda kupić domeny za 12zł a sprzedać za mln:) Nie musi być milion 200 tysięcy wystarczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatylkoja Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Kurde teraz trudno dorwać jakąś dobrą domenę Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta ! Najnowsze stylizacje modowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ładny zarobek Z tego co wiem to najdroższa domena jaka była na sprzedaż to sex.com Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ładny zarobek Z tego co wiem to najdroższa domena jaka była na sprzedaż to sex.com hmm a kiedyś miałem zamiar ją zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ile 9 lat temu miałeś lat? created: 2002.04.05 13:00:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Zastanawiałem się już od dłuższego czasu kiedy ta domena w końcu trafi do operatora. Warto było poczekać Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanta001 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 No to były właściciel może spać już spokojnie. To się nazywa mieć szczęście. Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdaq Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Jak wchodził PLAY (od sieci komórkowych) na rynek, pracowałem w firmie PLAY Już 5 lat temu negocjowane były ceny, a cała firma wraz z domeną niejednokrotnie pojawiała się na sprzedaż w necie choćby na Allegro Kurs pozycjonowania Seo blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo23 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ale przecież nie podali ceny, więc czym tu się podniecać ? Jestem przekonany, że więcej niż milion nie zapłacili, mieli dobrze przygotowaną strategię, która obniżyła nieco jej wartość i w końcu doszli do porozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Oczywiście że poszła za więcej niż 1 mln. W zeszłym roku play wydał na reklamę/promocje nieco ponad 300 mln, wiec co to jest bańka lub dwie za domene - która w tym przypadku ma bardzo dużą wartość dla firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelion Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 moim zdaniem play powinien zainteesować się domeną przed wejściem na rynek praca Suwałki - oferty pracy w Suwałkach ogłoszenia Suwałki - oferty nieruchomości, spzeęŧ elektroniczny, dla domu imprezy Suwałki - wystawy, koncerty, kino, festyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdaq Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 moim zdaniem play powinien zainteesować się domeną przed wejściem na rynek Owszem interesowali się, ale ona już była w rękach producenta gier komputerowych. Nie udało się dogadać więc wzięli play-mobile.pl Ciekawe czy nie taniej byłoby wymyśleć inną nazwę Kurs pozycjonowania Seo blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelion Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 rozumiem ale inna sprawa jest jak marka nie jest znana a co innego jak jest bardzo popularna i właściciel domeny wie że może zarządać duże pieniądze praca Suwałki - oferty pracy w Suwałkach ogłoszenia Suwałki - oferty nieruchomości, spzeęŧ elektroniczny, dla domu imprezy Suwałki - wystawy, koncerty, kino, festyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ciekawe czy nie taniej byłoby wymyśleć inną nazwę Oczywiście, że byłoby taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.