blackpress.pl Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jedna pierdółka by się przydała - automatyczne powiadomienie mailowe gdy proces preclowania się zakończy Da się zrobić. Pewnie będzie w tym tygodniu. wprowadzona zostałaby obsługa jakiegoś znaku służącego do rozdzielania artykułów (czy też tagów do oznaczania gdzie zaczyna się pierwszy artykuł i kończy, a gdzie następny). Aktualnie jest możliwość oddzielania tekstów za pomocą znaku '#'. Wtedy treści są wybierane losowo i aktualnie nie będziemy tego zmieniać. Treści są dodawane najpierw do najstarszych w bazie precli. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 No rozumiem, tylko losowość ma to do siebie, że na 3 teksty jeden pójdzie 500 razy, drugi 100 a trzeci 3000 LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzisiaj zostało dodanych do bazy ponad 30 zamkniętych precli jednego z użytkowników PiO. W najbliższych dniach planujemy uruchomić jeszcze kilka naszych precli, aby jeszcze bardziej zwiększyć atrakcyjność naszej usługi. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrcee Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Właśnie wysłałem pieniążki, jak tylko otrzymam to przystępuję do testowania Prześledziłem całą historię programu i zapowiada się ciekawie Pierwszy plus - punkty dodane błyskawicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jedna pierdółka by się przydała - automatyczne powiadomienie mailowe gdy proces preclowania się zakończy Właśnie została wdrożona "pierdółka" do wysyłania powiadomień na maila po zakończeniu zadania. W razie problemów/błędów prosimy o informacje. Edit: Zapomniałem dodać, że aby włączyć powiadomienia należy wejść w "Ustawienia" i zaznaczyć odpowiednie opcje. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domator Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Chcę skorzystać z Waszych usług, a nie dostaje mejla z aktywacją nick: 'domator89', wcześniej próbowałem tez jako 'domator' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Mi też coś nie przychodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Potwierdzamy, że problem występuje (maile z naszego serwisu są odrzucane przez niektórych dostawców poczty e-mail) i zaczęliśmy pracę nad jego rozwiązaniem. @domator: link aktywacyjny zostanie wysłany na PW @Anpremio: poprosimy o nazwę konta na PW, wtedy będziemy mogli wysłać link aktywacyjny. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Problem został rozwiązany. Dziękujemy za informacje o błędzie. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dzisiaj dokonaliśmy aktualizacji bazy precli. Zostało usuniętych prawie 400 niedziałających już precli oraz zostało dodanych 270 nowych. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Szacun za te ciągłe aktualizacje bazy precli o kolejne - ale pamiętajcie o tej propozycji dodawania starych zadań również do nowych precli, chociażby przy okazji zakupienia kolejnego punktu jako gratis. Bo troszkę wymyka się to spod kontroli i wychodzi na to, że najlepiej byłoby co jakiś czas dodawać ten sam projekt jeszcze raz, albo ustawić mega wolny przyrost by projekt nigdy się nie zakończył. LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Pamiętamy o tej opcji i obiecujemy wprowadzić opcję wznawiania zadań. Nie ustaliliśmy jeszcze sposobu przyznawania takiego bonusa, ale postaramy się powiadomić o tym niebawem. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Dodałem sobie kolejne zadanie do blackpressa i tak mnie naszło przy okazji by napisać - gdyż obecnie moje teksty dodane zawierają linki losowane w synonimie z samą frazą (gdyż jest lokalna i chcę uniknąć dzikiego wyglądu w tekście samej "fraza miasto" jak akurat nie wylosuje się jako link). Przy podglądzie mieszania tekstu przed dodaniem, co prawda rzadko, ale zdarza się, że w tekście nie wylosuje się w ogóle link. Domyślam się, że to przez dodatkowe moje określenie dla tego zadania tylko jednego linku (bo linkuję frazy tylko na główną więc i po co więcej linków ma wstawiać na raz). No i teraz konkluzja, czy można prosić o dodanie jakiejś funkcji sprawdzającej przed wysłaniem czy link na pewno jest w tekście by uniknąć takich sytuacji? Domyślam się, że pewnie przy "normalnym" stosowaniu, tj. wstawieniu linków w tekst na sztywno bez synonimów {<a href="url">fraza</a>|fraza>} i określeniu, że chcemy np. 3 linki taka sytuacja nie występuje i zawsze wylosują się te 3 linki gdzieś tam - ale w moim przypadku będzie trochę szkoda jak publikacja będzie miała pusty przebieg, tj. faktycznie trafi na precla sam tekst bez linka w środku = omg wtf LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuch Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Z doświadczenia podpowiem że niechodzi o to że WP jest moderowany (są takie ale zdecydowanie mało ich jest) ale o fakt instalacji wtyczki wypiekacz w danym WP. Więcej na temat samej wtyczki: https://www.poradnik-webmastera.com/projekty/wypiekacz/ Tak więc zamiast projekty być opublikowane lądują jako szkice co może być interpretowane że WP jest moderowany (tzn jest ale z automatu i tu się nie doczekacie na akceptację) Rozwiązanie proste - to samo co w OmniADD : 1 - 1 link w treści 2 - min 1200 znaków 3 - tytuł min 20 znaków lub/i 4 słowa 4 - min 3 słowa kluczowe max 5 Wtedy ilość "moderowanych" wp wam spadnie Skorzystałem z rady Kojotka w blackpresie i tutaj także się to sprawdza. Warto chyba, żeby wszyscy wiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 1 link w treści to lekka przesada. Większość precli z wypiekaczem akceptuje 2 linki, dlatego myślę, że nie warto tak ograniczać. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.