kikas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam, wiem że nie jestem święty, ale czemu nie banujecie konta w stylu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=26858 Camelion Dołączył: 16.02.2011 36 postów (10.33 postów na dzień) Ostatnie posty: W Temacie: Waznosc domeny w pozycjonowaniu nazwa domeny nie ma znaczenia W Temacie: Co myslicie o zajmowaniu nazw fanpage na Faceboku? to słaby pomysł W Temacie: Bezpłatne kody SMS Premium trochę się spóźniłem W Temacie: Pozycjonowanie nieukończonej strony jak skończysz stronę to ją podlinkuj to wtedy będzie duża szansa że bot wpadnie na stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 To nie jest spam, gościu ma po prostu mało do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 To niech lepiej w ogóle nie pisze. Bo to przypomina komentarze z blasta. Wielu jest takich co wchodzi raz dziennie i robi sobie "rajd" po nowych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 nie wierze, coraz bardziej mnie to pio rozwala. proponowanie platnosci za dostep, moderatorzy ochotnicy.... Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 On po prostu pozycjonuje swoją stronę (link w sygnaturze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Noi to jest spam, odpoczynek od pisania na 14 dni przydałby się... Takie wypowiedzi nic nie wnoszą "nazwa domeny nie ma znaczenia", "spóźniłem się".. Co to ma być w ogóle. Dobrze że został poruszony ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulMaster Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Dlaczego nie banujecie kont osób które zakładają bezsensowne tematy typu " Dlaczego nie banujecie takie konta?, spamerzy forumowi"? fault code p0171 A jak nie to yei.pl kody dtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 To akurat nie jest bezsensowny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulMaster Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 A tak ogóle ap ropo pozycjonowania, to ma jakieś znaczenie ilość linków wychodzących z obrębu jednej domeny? Nie wystarczy jeden post? fault code p0171 A jak nie to yei.pl kody dtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotolukasso Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 A propos spóźnienia - to gościa rozumiem. Całą Bożą sobotę spędziłem na katalogowaniu stronek. Kiedy wyłączyłem kompa około 20 i poszedłem policzyć dzieci jeden gościu w ciągu godziny dodał chyba ze 4 garście kodów premium do płatnych katalogów. Kiedy włączyłem kompa około 23 i wbiłem na forum - to mnie krew zalała i też byłem w stanie napisać jedynie... "spóźniłem się". Powtórzę to co powiedziałem kiedyś: Na tym forum panuje na prawdę wysoki poziom kultury osobistej. Czytam sporo innych z mojej branży i tam user userowi wilkiem. Nie popadajmy w opłaty, bany i inne paranoje bo forum dość szybko stanie się "niefajne". Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę. Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego. Stary blog, nowe zdjęcia ślubne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.