Elias Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam, dziś zacząłem swoją przygodę z Adsense na blogu który mam w stopce. Mam parę pytań: 1. Wkleiłem kod w swoim WP w sekcji head (header.php), czy to dobrze czy obojętnie? 2. U mnie i u moich znajomych czasami reklamy nie wyświetlają się na stronie głównej a tylko na podstronach, czy to normalne? 3. Czy wyłączyć reklamy graficzne ? Czytałem tutaj na forum, że tekstowe są efektywniejsze. Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Reklama musi być między <body>...</body> Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o blog, który masz w stopce to porażka - reklama u Ciebie wygląda jakby miała być banerem strony, nigdy nie umieszcza się jej na samym szczycie, w dodatku niewycentrowaną. Zacznij od zmiany wyglądu strony, bo moim skromnym zdaniem kiepsko wygląda - chodzi głównie o top strony. Dałbym trochę szerszy tekst i wtedy oblał nim reklamę - najskuteczniejsza forma na blogach. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Tragedia, w taki sposób nic z tego nie będzie . Proponuję: - wywalenie tej reklamy, która jest teraz, - zainstalowanie wtyczki EasyAdsense, - wstawienie reklam na początku każdego wpisu, po lewej stronie, oblanych tekstem, - testowanie różnych konfiguracji, pooglądanie innych, większych stron, na których reklamy są wyświetlane. Pozdrawiam. Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Podpisuję się pod wpisem przedpiścy. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elias Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Dziękuje bardzo za cenne uwagi, macie rację oczywiście. Muszę to pozmieniać poczytać jakieś tutoriale o adsensie. Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.