Remiss Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Myślę nad postawieniem zaplecza na katalogach pod swl, możecie polecić na czym najprościej, nigdy nie stawiałem tylko dodawałem wydaje mi się, że easydiry dłużej stoją w indeksie opierając się banom, webmini lecą na łeb na szyję, świeży przykład ostatnio @MaxPan-owi wywaliło ich 500 najnowszy skrypt katalogu omnipress, łatwo się instaluje, dodawane są do niego wyłącznie synonimizowane określoną ilość razy wpisy, omipressy z tego powodu przeżyją chyba wszystkie webmini zastanawia mnie tylko czemu tak słabo są instalowane, aktualnie w bazie omniadda jest ich zaledwie 219. i stoi, to jakaś zmowa czy syndrom psa ogrodnika >nie będę wspierał dzieła kolesia z pio< i większość leje na to słuchajcie, czy warto je stawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=105334 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=77260 Szybka i Prosta Instalacja! Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 jest tak, że katalogi są dodawane do bazy omniadd tylko w przypadku gdy stoją nie na domenach regionalnych, ponadto można postawić tylko 10 subdomen chodzi mi oczywiście o omnipress Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Omnipress ma 1 link out, easydir jest całkowicie "czysty"... Do easydira możesz wygenerować swoją bazę, ze swoimi linkami (+trochę cudzych) na multi.safiro.eu... Ogólnie oba skrypty są wporzo Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mam na imie Earl Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 polecam seo katalog btravio - kolejne zablokowane konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gentero Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 polecam seo katalog Raczej kiepska rada. Szkoda kasy jaką trzeba wydać na licencję, skoro strony mają być robione masowo pod SWL'e. W tym wypadku tylko darmowe rozwiązania generujące "site" mają rację bytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaJedynce Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Katalog pod SWL nie sprawdza się tak samo jak autoblog, pomimo starej metody nadal wielki potencjał drzemie w autoblogach. Obecnie mam założonych sporo autoblogów, a 'perełka' ma około 300k site. Zwykły Wordpress, unikatowy ciekawy szablon, ciekawe rozłożenie. Polecam wtyczkę WP-Robot, nie pamiętam dokładnie ile kosztuje licencja ale plugin jest niezbędny do zakładania dobrych autoblogów z przyszłością. Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davit Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Pytanie tylko, pod jaki SWL mają być te katalogi, jeżeli wiele popularnych SWL przyjmuje strony tylko do 7-10 linków wychodzących... RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.jestem Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 A easydir ile ma wychodzących? hurtownia odzieży używanej hurtownia nowej odzieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zainstalowałem sobie dla zabawy omnipressa, instalacja łatwa ale jakiś brzydki:D Pod swl się nadal ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 pod swl stały, np. seomatik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 A easydir ile ma wychodzących? Zero MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.