NaJedynce Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zapewne będzie to Twój magiczny blast ze scrapeboxa? Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Nie - spam z guest booków pr 6:D Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek76 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 @NaJedynce Faktycznie zachowujesz się co najmniej, jakbyś nie robił tego dla klientów, ale im łaskę robił. Bardzo ważne pytania zadał Mar_Dal, na które brak odpowiedzi na Twoim sklepie, co budzi poważne wątpliwości co do jakości i skuteczności takich zakupów. Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyciorex Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Wg. mnie nie zrobisz interesu ze względu na brak rzetelnych informacji o towarze, który sprzedajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zastanawiałem się nad wykasowaniem tego postu powyżej ale nie zrobię tego. Tak jak napisał Mar_Dal w opisie produktu brakuje mnóstwa informacji na temat oferowanych usług. Ja zbyt wiele sobie obiecywałem po rozmowie na komunikatorze. @kazek76: Masz rację. Zachowują się tak jakby robili łaskę "bo czego ja się mogłem spodziewać za 24,60". Nie skomentuje tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Czy najedynce ma zamiar coś zmieniać w ofercie bo linki się przydadzą ale nie w tych cenach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaJedynce Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Obecnie pracujemy nad drugą ofertą. W przeciągu paru dni serwis będzie czynny a ceny i pakiety z pewnością bardziej opłacalne. Póki co zapraszam do sklepu https://ic-trader.pl - podobny asortyment co w serwisie NaJedynce.pl, tańszy. PS. Faktycznie, trochę się uniosłem i przyznaje się do tego ;-) Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.