Pawka Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 po kilku godzinach pracy, kawy, jestem bardzo zmeczony, jestem jak wycisnieta cytryna. Tak sobie mowie ze skoro jestem wyczerpany to odpoczne. no i sie klade odpoczac, nastepnie wlaczam tv, co cwile reklame i trzeba co chwile przelaczac na inny kanal. a potem jestem jeszcze bardziej wymordowany po takim odpoczynku najlepej to odpoczelem jak mi sie udalo pare razy po kilku godzinach pracy zasnac. snilo mi sie wtedy cos w rodzaju serwerow, domen, pr, linkow etc Choroba ide na spacer, ta praca nie ma konca. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Słuchajcie, mam taki pomysł. Jeśli chociaż kilka osób chciałoby się mobilizować do wczesnego wstawania, możemy założyć odpowiedni temat, gdzie każdy, kto się zadeklaruje będzie musiał codziennie rano się przywitać. Pomysł pochodzi z blogu Marcina Samsela. Upublicznienie celu pomaga jego realizacji. Łatwiej się poddać, działając samemu, lecz ciężko jest zawieść innych. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliusz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Tutaj jest do pobrania darmowy ebook na temat zarządzania czasem. Na moim przykładzie zwiększyła się wydajność w pracy. Ja pracuje na etacie 8 godzin, póżniej dom i rodzina i jak młodzież zaśnie to od ok 20 do 23-24 siedzę przed kompem. Strony internetowe Gorzów Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie. Darmowy katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amwilcz Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja myślę, że w pierwszej kolejności trzeba ustalić sobie priorytety. Oczywiste jest to, że więcej pracujemy, jak jeszcze nie mamy dzieci, co najlepiej wiem na swoim przykładzie...ale nie narzekam:) Z drugiej strony fakt posiadania rodziny mobilizuje do starania się o wyższe zarobki, ale nie kosztem życia rodzinnego, czyli nie wyobrażam sobie pracy po 16 godzin na dobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proMNG Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja sobie planuje co mam zrobić na dany dzień i to wykonuje. Rzadko kiedy jest tak, że nie zrobię bo mi się nie chce itp., staram się robić wszystko to co mam na dany dzień w planach. Według mnie tak jest najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Chyba wspomniany deadline jest największą motywacją do pracy. Ja po swoim przykładzie widzę, że mogę kilka dni nic nie robić i się lenić, a następnie zarwać kilka nocy, bo gonią mnie terminy. Ogólnie jednak jakoś nie dostrzegam problemów z zarządzaniu czasem, może dlatego, że nie pracuję na etacie, ale jako freelancer i mam mnóstwo wolnego czasu, więc mogę sobie dowolnie układać poszczególne plany na tydzień. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatylkoja Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 @dMien możemy spróbować Jak coś to ja się łapę !! Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta ! Najnowsze stylizacje modowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 A więc zapraszam wszystkich chętnych https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=115956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 hehe zobaczymy, postaram się jutro wpisać tam, ale nie wiem czy dam radę, zazwyczaj wstaję "trochę" później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatylkoja Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja oczywiście nie doczytałem posta do końca i walnąłem swojego posta nie wtedy kiedy trzeba ;( Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta ! Najnowsze stylizacje modowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ogólnie jeżeli chodzi o prace przez internet czy też e-biznes to; -Śniadanie, prysznic -Rano linkowanie zaplecz -Sprawdzanie pozycji dla stron oraz czy coś się zmieniło. -Sprawdzanie jak idzie indeksowanie -Budowanie oferty -Reklamowanie produktów -Kilka wpisów na blogu -Linkowanie programami typu scrape box / xrumer -Przeglądanie statystyk -Przeglądanie słów kluczowych, wyszukiwań, konkurencji, backlinków konkurencji. -Zarządzanie reklamą- kampaniami płatnymi, kupno. -Zarządzanie zapleczem, zarządzanie domenami, kupno domen -Uruchomienie skryptu wpaddera (auto comment blog) -Obiad -Odpoczynek;) -kilka wieczornych konferencji, zleceń I tak codzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.