pffshop.pl Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Temat warto odgrzebać. Jak tam qlwik wycena portfela od sierpnia? Grupa PFF - obsługa firm w ecommerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Samo się ciśnie: "a nie mówiłem..." (a raczej "pisałem") Ulica ubrana to można spadać do poziomów z 2008/2009 - wiele nie zostało zwłaszcza na małych spółkach iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pffshop.pl Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Teraz się można zabawić w spekulację. Spadnie W20 poniżej 2000? Spadnie W20 poniżej 1600? 2000 - mówię, że tak (jeszcze w tym roku), niżej - na dwoje babka wróżyła. Grupa PFF - obsługa firm w ecommerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja wyszedłem z wszystkiego przed tym spadkiem, trzeba analizować sytuację na bieżąco Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myfinancecompl Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 giełda to rodzaj totolotka Moje aplikacje w Google Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 giełda to rodzaj totolotka Chyba sobie kpisz .. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myfinancecompl Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 giełda to rodzaj totolotka Chyba sobie kpisz .. A nie? Jednym ze sposobów inwestowania na GPW jest losowe wybieranie spólek i może któraś przyniesie zysk. Moje aplikacje w Google Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Jeśli masz kilkadziesiąt tysięcy na inwestycje giełdowe i podchodzisz do tego ....losowo to polecam ci wybrać się z Twoim problemem do lekarza psychiatry . barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myfinancecompl Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Jeśli masz kilkadziesiąt tysięcy na inwestycje giełdowe i podchodzisz do tego ....losowo to polecam ci wybrać się z Twoim problemem do lekarza psychiatry . Akcje raz spadają, a raz rosną. Dlaczego nie podchodzić do tego losowo? Ryzyko inwestycji w akcje wynosi 50% (raz w dół, raz w górę). Moje aplikacje w Google Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ryzyko inwestycji nie wynosi 50%. Nie chodzi tu o to czy w góre czy w dół , tylko ile w góre lub ile w dół. GPW to zwykła spekulacja. Cała sztuka żeby umieć się podłączyć pod trend wykreowany przez dużych graczy. Puki nie będzie podatku Tobina tak to będzie wyglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Cała sztuka żeby umieć się podłączyć pod trend wykreowany przez dużych graczy. W głównej mierze o to mi chodziło-aby bacznie obserwować rynek (W miarę swoich możliwości) i dostosować się do ogólnych trendów panujących w danej chwili. Pozdrawiam T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pffshop.pl Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ryzyko inwestycji nie wynosi 50%. Nie chodzi tu o to czy w góre czy w dół , tylko ile w góre lub ile w dół. GPW to zwykła spekulacja. Cała sztuka żeby umieć się podłączyć pod trend wykreowany przez dużych graczy. Puki nie będzie podatku Tobina tak to będzie wyglądać... Podatek Tobina nigdy nie dotknie inwestycji giełdowych (akcyjnych). Jedynie FOREX, może futures, ale w to też wątpię. Z resztą obecność tego podatku tylko wyeliminuje leszczy, a spekulacja będzie taka sama, tyle, że o te kilka dziesiątych procenta mniej opłacalna dla spekulantów, a bardziej opłacalna dla budżetów. Grupa PFF - obsługa firm w ecommerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intermax Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Papier zawsze pozostanie papierem nie zależnie jaką mu wartośc przydzielimy .To przez papiery jest kryzys ,skoro nawet waluty państw to zwykłe papierki bez pokrycia he A zarabia w tym tylko królowa , bliskie otoczenie i kilku klakierów reszta to robotnice Obecnie idzie do nas ogromny kryzys światowy ,papierki jeszcze bardziej stracą na wartości. Obecnie na świecie najbardziej liczą się tylko cyferki 0 i 1 czy 1 i 2 jakoś tak Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 myfinancecompl, może lepiej zostań przy lotku:D Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.