Amidamaru6669 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam serdecznie, mam ważną informację Ze względu na prace nad nowymi produktami, SEO-Lenivca można nabyć wyłącznie do dnia 15 lipca (wtorek)! Później rejestracja oprogramowania stanie się niemożliwa. Do tego czasu można zakupić SEO-Lenivca w najniższej jak dotąd, promocyjnej cenie - 2/3 taniej (25 zeta zamiast 75)! Można zakupić dowolną ilość licencji, a support w programie pozostanie aktywny. Natomiast osoby, które już kupiły SEO-Lenivca, dodatkowo do 3 dni wyświetli Wam się jednorazowo link do zakupu kolejnych licencji w jeszcze niższej cenie. Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErgoSeo Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 nie znam tego oprogramowania, nie testowałem, nie czytałem, ale za 24,99 zł właśnie kupiłem i sprawdzę Ze względu na prace nad nowymi produktami O co z tym chodzi? Przecież produktu się nie wycofuje, jeżeli się sprzedaje (a jak się nie sprzedaje, to co za różnica). Czemu więc wycofujesz ze sprzedaży ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja korzystam od dawna i polecam tym co ręcznie katalogują. Już namawiam ludzi w firmie, żeby więcej licencji zakupili dla stażystów PS. można jakieś info o tym nowym produkcie? Co to będzie? czy jakaś lepsza wersja Lenivca czy całkiem coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErgoSeo Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Kojarzy ktoś czy tam jest taka opcja jak np. w wordzie, np. żeby automatycznie poprawić wszystkie błędy ortograficzne, literówki etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 @ErgoSeo, @posivite: Więc tak - po prostu skończył się boom na program, a że to Polska, to ZUSy itd kosztują nas obecnie więcej niż praktyczne zarobki... Aktualnie pracujemy nad naprawdę fajnym produktem (prace trwają już ponad rok), więc zawieszamy działalność, żeby móc się skupić na tym Jak tylko wydamy nowy produkt - odwieszamy działalność. Czy SEO-Leniviec będzie dalej dostępny? Raczej nie, ponieważ będzie to jego następca - jednak w innej formie i o wiele bogatszy - mamy nadzieję, że przypadnie do gustu Póki co nie chcę zdradzać za duzo szczegółów - oczywiście jak tylko program się pojawi na rynku to drodzy Użytkownicy z PiO będziecie pierwszymi, którzy się o tym dowiedzą! @ErgoSeo - jest, w okienku wynikowym (jest to też w wersji demo, sprawdź sobie) - po wygenerowaniu artykułu pojawia się na dole i podkreśla słowa, których nie ma w słowniku. PS. Od razu to napiszę, żeby to było jasne - kazdy kto jest posiadaczem SEO-Lenivca nie będzie stratny - na nowy produkt otrzyma takie zniżki (być może nawet jakiś okres darmowy Pro), że będzie się opłacało każdemu Pozdrawiam. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErgoSeo Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 więc zawieszamy działalność, żeby móc się skupić na tym Jak tylko wydamy nowy produkt - odwieszamy działalność. przekonałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam, w związku z tym, że pomyliłem się pisząc "do wtorku 15.07" (takiej daty nie ma), można jeszcze kupić SEO-Lenivca w najniższej możliwej cenie - pozostało tylko kilka godzin do ok. 19:00 dnia dzisiejszego (16.07)! Pozdrawiam twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No stary, przykro mi ale znowu się pomyliłeś. Nie ma czegoś takiego jak "dzień dzisiejszy". Musisz w związku z tym przedłużyć tę promocje jeszcze o tydzień . To taka kara abyś się już więcej nie mylił. Myślę, że koledzy to poprą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 @soprano - Hehe, chciałbym, na prawdę Ale już zakończona, bo od razu zawieszałem na tą chwilę działalność firmy. Do usłyszenia za kilka miesięcy - myślę, że wszyscy będą zaskoczeni i nowym produktem i zniżkami specjalnie dla Was! Pozdrawiam Was i do usłyszenia Forumowicze PiO! twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 @Amidamaru6669 a na kiedy planujecie wielką premierę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 @sqor Jakby to było na dniach to nie zawieszałby działalności. Obstawiam że za kilka miesięcy pewnie. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 @sqor - dokładnie tak jak mówi @krzysiuus - za kilka miesięcy. Nie chcę podawać dokładnych terminów, bo priorytetem jest teraz, żeby zrobić to solidnie i porządnie, a nie żeby się spieszyć Mamy nadzieję, że premiera będzie za 2 - 4 miesięcy. Pozdrawiam. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neidi Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jestem zadowolony, że sie wzięliście za to bo SEOleniwiec niestety nie był doskonały. U mnie na różnych instalacjach windowsa były powtarzajace się błędy. Szczerze mówiąc denerwowało mnie też to, że nie ma osobnej pełnej wersji instalacyjnej tylko trzeba za każdym razem upgrade robić z demówki. Już się nie mogę doczekać tego nowego lepszego, czekam z ciekawością i jeżeli cena dla posiadaczy leniwca będzie faktycznie ciekawa to nieomieszkam kupić. Gunar pranie dywanów w Szczecinie - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neidi Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dostałem info na GG, że program ma być już w następnym tygodniu. Gunar pranie dywanów w Szczecinie - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 To i ja będę śledził wątek - przyzwyczaiłem się do SeoLenivca i mam nadzieję, że tajemniczy następca to nie będzie jakiś pseudo-kombajn z innymi "odkrywczymi" dodatkami, tylko po prostu lepszy synonimizator... Przy okazji fajnie by było, gdyby przede wszystkim został dopracowany sposób dodawania własnych synonimów, bo jakoś w SL dziwnie to działało - raz brał je pod uwagę a raz nie, no i właściwe odmiany oczywiście. Swoją drogą ja nic nie dostałem, ani na maila ani na GG ale nic, czekajmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.