aroncz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam Jakos nie moge wyszukac info jak linkowac strone z zaplecza. Wiem ze dobrze jest linkowac zaplecza miedzy soba, ale nie ze kazde do kadego, tylko nie cyklicznie aby nie bylo widac znaczacego powiazania. Lecz nie wiem jak linkowac strone ktora jest pozycjonowana? Jesli np zapleczem jest blog z artami to czy link do poycjonowanej strony ma byc w kazdym arcie? czy moze tylko w jednym arcie, a moze zrobic to jako deep link w stopce? z gory dzieki za info aroncz Zapraszam na stronę oferującą hero zero hack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam na blogu umieść swoją stronę pozycjonowalną (link do niej z odp, anchorem) w stopce, możesz również raz za czas podlinkować podstronę strony pozycjonowalnej w artykule. SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Radzę link w menu umieścić niż w stopce. Mity głoszą, że linki w stopce mniej znaczą Po drugie, zaplecze robić jak "stożek" i nie linkować stron zapleczowych które mają mieć link do strony pozycjonowanej, mniejsze ryzyko wykrycia i przeanalizowania zaplecza Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroncz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ok, dzieki za info a czy zaplecze ma miec tylko link/i do strony pozycjonowanej? jesli tak to czy to nie bedzie lekko podejrzane ze akurat ta strona jest promowana? Zapraszam na stronę oferującą hero zero hack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 powiem tak - twoje strony mogą mieć twoje linki gdzie chcesz, ważne aby nie było powiązania szeregowego ja ci on mi. Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.