arianek444 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam chciałem się dowiedzieć czy ktoś z was z promocji 1and1? Sam osobiście nie korzystałem,a chciałbym wiedzieć czy ktoś się odważył . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja i niestety żałuję. Każda strona się sypie, nie można importować plików do bazy danych, żeby znaleźć dane do FTP szukałem kilka godzin, zero kontaktu z pomocą. Ogólnie NIE POLECAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arianek444 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja i niestety żałuję.Każda strona się sypie, nie można importować plików do bazy danych, żeby znaleźć dane do FTP szukałem kilka godzin, zero kontaktu z pomocą. Ogólnie NIE POLECAM. A jak z możliwością rezygnacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wysyłasz rezygnacje i to wszystko. Generalnie co do jakości to porażka, na wizytówkę, czy małe portfolio jedynie się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Mam parę stronek i jestem zadowolony, jedyny minus to fakt, że w przypadku promocji nie można dodawać swoich domen, tak poza tym wszystko śmiga jak ta lala, mimo że mam nie lekkie skrypty u nich. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 miałem zrezygnowałem, największy problem jak dla mnie, brak informacji o kosztach przedłużenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Oj, mi to tam konta nawet zatwierdzić nie chciało, jakiś głupi system mają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Mam ale w ogóle nie korzystam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zarejestrowałam u nich to konto, miał przyjść sms, nie przyszedł myślałam, że mi nie aktywują konta, a oni po miesiącu aktywowali :/ i teraz będę musiała wysłać wypowiedzenie. Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 masz 10 dni na wypowiedzenie, list trzeba wysłać pocztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 MaxPan w regulaminie promocji widnieje zapis: 5. Klient ma prawo wypowiedzieć umowę zawartą w związku ze skorzystaniem przez niego z oferty „Pakiet na Dzień Dobry” w każdej chwili, przed upływem okresu 2 lat, na jaki umowa zostaje zawarta. Po upływie 2 lat umowa wygasa automatycznie, co oznacza, że ani Klient, ani 1&1 nie musi składać dodatkowego oświadczenia w tym zakresie. tutaj link do regulaminu https://www.1and1.pl/xml/order/TcSpecial;js...amp;__lf=Static Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 miałem, wysyłałem wypowiedzenie, zrezygnowałem a ty rób jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak dla mnie rewelacja hosting. Jedyny hosting który ma wyłączone safe mode i open base dir. Normalnie aby wyłączyć te funkcje to trzeba najlepiek kupic VPS-a. A Tutaj można sobie za free przetestować skrypty wymagające wyłączenia open base dir. Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mnie się wydaje, że w unixstorm'ie możesz bez problemu grzebać w php.ini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arianek444 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Klient, który do dnia 31 grudnia 2010 r. zamówi „Pakiet na Dzień Dobry”, przez okres 2 lat od jego otrzymania nie będzie zobowiązany uiszczać żadnych opłat z zastrzeżeniem punktu 3. poniżej. Jeśli ktoś teraz zamówi,może zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.