lords Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam Tak się zastanawiam w co byście zainwestowali mając do dyspozycji 10 tys. zł. Pytanie wzięło się stąd, że mam klienta, którego fascynują nowe technologie i chętnie by wszedł w jakiś biznes internetowy. Bardzo ważnym jest, że po pół roku choć częściowo powinno się zwrócić. Co Waszym zdaniem może być opłacalne. Jeśli ktoś ma jakiś ciekawy pomysł niech napisze na PM przekażę mu pozdrawiam szacowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesera Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jak nowe technologie to ściągnąć z Chin podróbki iPhone, albo Blaupunkt i sprzedać na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kesera 100/100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ale o jakie nowe technologi chodzi? O strony internetowe czy nowe telefony? Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Internet, choć w sumie niefortunnie ułożyłem post, bo teraz mi to wygląda jak post na wyciągnięcie pomysłów, chodzi bardziej o kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raado Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 A prosto to w lewo? Tak się mnie kiedyś pijany facet o kierunek pytał. Jakbym wiedział jak z 10 w pół roku zrobić 20 albo chociaż 15 to bym już to robił, a nie czekał aż ktoś się mnie zapyta jak on może do tego dojść Biznes is biznes i nikt Ci nie powie, nie podpowie, ani nie ukierunkuje. 1% dla Błażejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 10 000 to może wystarczyć na założenie serwisu ogłoszeniowego na jakimś skrypcie(Gesoft lub inny), serwer, + mała reklama na początek, w pól roku to nie wyciągniesz dużo zysków, ale zarobić można jak będziesz min top 20 na kluczowe frazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja bym szedł w rozrywkowe serwisy. Za 10tys zrobisz super serwis + wypozycjonujesz go. Ewentualnie dobrym pomysłem może być sklep internetowy lub serwis ogłoszeniowy. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo23 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Może trochę nie na temat, ale jakbym miał 10 tys. to bym kupił trochę złota i konserwy, koniec OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raado Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Idąc tokiem myślenia kolegi od serwisów rozrywkowych, to ja bym stawiał na serwis z nowinkami ze świata technologii skoro kogoś to fascynuje 1% dla Błażejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Budownictwo, metalurgia, energetyka czy cokolwiek w ten deseń - wypozycjonować i dać w dzierżawę, sprzedać albo trzymać pod reklamy. Coś konkretniejszego ? Może agrobiznes.. Platforma sprzedaży maszyn rolniczych, płodów rolnych, zwierząt hodowlanych. Sadownictwo, ogrodnictwo itp. Ten obszar w polskim internecie mocno kuleje, żeby nie powiedzieć, że praktycznie nie istnieje. Dobra giełda rolna, oczywiście z uwzględnieniem rynków międzynarodowych. Jednak tu już trzeba wyłożyć znacznie więcej niż 10 tyś, no i długofalowa inwestycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Pewien kolega ostatnio sugerował serwis o "wózkach widłowych". 10k na ta fraze powinno starczyc:D Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Bursztyn, Wódka, Chopin --> Chiny systemy zarządzania w branży medycznej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erotiksite Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Serwis z ogłoszeniami towarzyskimi choć za 10 tysięcy to raczej mało możliwe, chyba że wszystko w swoim zakresie Co by nie było jeśli jest za co, to na pewno warto, oczywiście mowa o serwisie z prawdziwego zdarzenia, na rynku jest 2 gigantów w tej tematyce ale jak by się postarać to jest szansa na powodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Serwis kojarzący tak ale wraz z aplikacją na telefony, wyszukującą potencjalnego partnera po wybranych kryteriach. W przypadku bliskości potencjalnego partnera w najbliższym otoczeniu, telefon dawałby znać o tym. Jednak do tego, chyba wykupienie patentu byłoby potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.