Cruiser Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Co tu dużo mówić konkurencja ma się coraz lepiej, mniej mataczy, nie wrzuca darmowych linków, nie obcina vatu od prowizji dla osób prywatnych i wypłaca na czas. Sorry ale każdy mój następny serwis trafia do seopilot. Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 no i przyszło dzisiaj punktualnie ostatniego dnia. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Do problemów z wypłatą z Prolinka chciałbym tylko dodać, że dokładnie to samo dzieje się w przypadku innego serwisu tej spółki - Textmarketu. Tam również otrzymanie wypłaty w terminie - w naszym wypadku, ale wystarczy przejrzeć temat na forum i zobaczyć, że nie tylko - jest coraz częściej niemożliwe. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloy Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 U mnie od ostatniej zawieruchy na forum wypłaty przychodzą w punkt przypadającego terminu płatności. Tak trzymać Najlepsze garnitury na miarę ONLINE ! SUITSQUARE.PL , MMSUITS.PL , GARNITURYNAMIARE.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tol4 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja około miesiąc temu zażądałem usunięcia konta i wywaliłem wszystkie skrypty Prolinka, dzisiaj wchodzę na konto, a tam zarobek idzie w najlepsze, chociaż wszystkie linki na czerwono. Usunąłem je dzisiaj ręcznie. Resztę zostawię bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajperek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak rozliczać się z prolink jako osoba fizyczna? Te 18.7%, które sobie odciągają to gdzie to idzie - do urzedu skarbowego? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monstrum Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Czy u Was też nadal Prolink wciska darmowe linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jeśli linki do Pana Mateusza Grzesiaka są dalej darmowe, to tak Tych medycznych jakoś ostatnio u mnie nie ma. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No fakt, KBM czy jak mu tam od dawna nie spotkałem. To miło w sumie ale pewnie dla tego że już nikt ich i tak nie akceptował bo za łatwo było je rozszyfrować Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotenhafen Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wypłata doszła - równo 21 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMati Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 U mnie podobnie. Czyli wypłaty w miesięcznym cyklu jak w adsense. Sporadycznie krótsze terminy. ◈ Drupal & WordPress ◈ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam, czy możecie mi wytłumaczyć co należy zrobić żeby mieć różne teksty PRZED linkiem i PO linku? Ustawiłem różne teksty, ale linki dodają się tylko z tym pierwszym tekstem przed linkiem i po linku - czyli wszystkie mają te same teksty. Przy zakupie linku wybieram tylko anchor, a nie teksty przed-po, więc jak to się ustawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Konrad, mieszanie tekstów obowiązuje przy ustawianiu linków do zakupu poprzez Auto-zakupy. Przy wykupywaniu linków poprzez wyszukiwarkę brany jest pod uwagę pierwszy wpisany tekst przed i po słowie kluczowym. Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ile trwa teraz indeksacja strony? Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 @Prolink.pl kiedy zamierzacie zrezygnować z PageRanka? Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.