Rafał1 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Czy ma sens zgłaszanie strony do płatnych katalogów z wysokim PageRank? Czy linki z takiego katalogu są rzeczywiście mocniejsze od linków z katalogów z niskim PageRank? Android Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 2 dni temu był temat Katalogi płatne, Do jakich warto dodawać?, warto. Ale nie każdy płatny jest warty dodania wpisu Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tak, ale do wybranych nie wszystkie są warte swojej ceny, polecam listę katalogów VIP Mara - https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 IMHO na pewno warto zacząć od tych z dużą ilością BL oraz site. Aczkolwiek uważam, że do tych "słabszych" również warto (zależy jeszcze ile $). Większość SEOkatalogów ładnie się rozwija tak więc i moc linka z czasem będzie silniejsza. Ponadto zwróć uwagę na wysokość ceny wpisu. Jeśli jest niska (gr czy tam 1zł) z czasem może zostać podniesiona przez moderatora jak osiągnie jakąś ilość BL, PR czy site. Dlatego sądzę, że warto pomyśleć o tym wcześniej, gdy po prostu cena wpisu nie jest duża. Ale to tylko moje zdanie Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tak, ale do wybranych nie wszystkie są warte swojej ceny, polecam listę katalogów VIP Mara - https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP Też nie wszystkie. Są perełki co mają dwie strony w indexie. Są też takie które mają >10 linków wychodzących z głównej. Ale zdecydowana większość jest naprawdę VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie bierzcie tego jak narcyzm ale właśnie ostatnio trochę się tym tematem zająłem więc kto ma chwilę to zapraszam... 'kruczki w katalogach' Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andarex Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja zwracam przy dodawaniu na site i bl oraz linki zewnętrzne z strony głównej ;P Ale dodaje do większości płatnych 99 % gdyż link to link Jak nie teraz to za pół roku katalog może być "mocny" Polsat Cieszyn Telewizory Cieszyn Sklep Internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Warto poświęcić kilka godzin żeby zrobić sobie taką wartościową listę płatnych katalogów. A że ten etap mam już za sobą, to podbij na PW to Ci ją prześlę Ewentualnie możesz wejść na spis z mojej stopki, ale jest on nie do końca aktualny (w styczniu zrobie jakiś update). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.