Splif Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Spokojnie sobie kataloguje dzisiejszego poranka, a mi tu co drugi katalog pokazuje: Z tekstem: Prawdopodobne przyczyny: nieprawidlowy klucz licencyjny lub niedozwolone zmiany w plikach licencyjnych lub licencja wygasła. / Reasons given: unauthorized copy or impermissible changes in license files or license expired. Wiecie coś o tym? Jakiś masowy błąd, zmiany, whatta whatta. EDIT: No teraz już wszystkie nie działają... Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grumpy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pogrom mam to samo adwokat178akk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 https://www.seokatalogi.pl/ a tu jest dopiero ciekawa informacja. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 u mnie to samo. I jak tu pracować? Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splif Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 I jak tu pracować? Są jeszcze inne skrypty ale chętnie usłyszymy co się wydarzyło od Generała (chociaż pewnie ma ręce pełne roboty). Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dlatego też można by ten temat zamknąć i kontynuować tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...&start=3180 Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja myslę że tylko transfer sie skończył. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kuźwa wszystkie moje katalogi to mają, a transfer na pewno się nie skończył...do Generała trzeba pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jesssu czytajcie to co kolega dał link wyżej a będziecie wiedzieli co jest.... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Akurat na dziś zaplanowałem sobie katalogowanie... Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Z tym nowym pliczkiem wszystko działa. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.