agba Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam. Jakiś czas temu postanowiłem założyć katalog. Jednak nie jestem w pełni zadowolony z ruchu na stronie oraz ilości wpisów. Tak więc proszę wszystkich forumowiczów o opinię na jego temat lub drobne porady "jak zrobić żeby było dobrze"/ Wszystkich chętnych zapraszam na stronę www.agba.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Po pierwsze, jakiego ty ruchu oczekujesz po katalogu stron? Po drugie, wpisów nie będzie, bo katalog jest wartościowy. Porady? Katalog jest bardzo chaotyczny i nieintuicyjny - zmienić to należy jak najprędzej. Poza tym nie liczyłem linków wychodzących, ale jest ich stanowczo za dużo. Po trzecie, jeżeli nie jesteś zadowolony z ruchu / popularności, może zacznij zwiększać jego moc? Jeżeli nie wiesz, w jaki sposób, to to forum na pewno pomoże. Wystarczy czytać. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiang Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 troszkę wygląd mizerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Joomla + Sobi tak wygląda, w stopce link art-bis.pl - nie działa, ogólnie lepiej jak by kopiłeś licencje na SEOkatalog.Na razie niema co oceniać, a dodawać tez bo formularz Sobi ma tragiczny.\ 16 wychodzących z głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Prosta rada: 1. Zmień skrypt na SEOKatalog 2. Kup płatną grafikę 3. Wzmocnij katalog 4. Nie dawaj płatnych wpisów Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agba Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dziękuję za szybkie odpowiedzi/ Na początku zapomniałem wspomnieć że jestem amatorem i nie kumam nie których zwrotów Poruszając kwestię ruchu na stronie miałem na myśli że są takie dni że jest kilka kliknięć i niestety są takie z 0 w rubryce odwiedziny. Jeżeli chodzi o wygląd to też nie do końca mi się podoba ale nie chcę aby ten katalog wyglądał tak samo jak większość już istniejących. Grafiki nie chce kupować wolę zadziałać coś sam (jak wymyślę coś ciekawego) I jeszcze jedno pytanko. Dlaczego Jooml+Sobi=Tragedia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 dla tego że to kit:) Grafikę lepiej kupić u specjalisty bo w tedy to to będzie fajnie wygladało. Dla tego skryptu bym nie kupował grafiki ani bym katalogu na tym skrypcie nie linkował. Po prostu musisz zmienić skrypt by katalog się liczył Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Rozkład elementów na stronie katalogu i "typografia" generalnie OK, ale kolory koszmarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tak tak popieram skórka fatalna... Jest to postawione na joomli więc może jak nie chcesz zmieniać skryptu to zamów profesjonalną skórkę na joomlę? Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 skrypt jak skrypt, katalog można postawić na wszystkim, popracuj nad wyglądem bo przeraża ! po co ci ten gadżet z 'nk' ? kolejna sprawa to co jest anchorem ? link do naszej strony ukryty pod 'Strona Internetowa' chyba nie o to chodzi w katalogach... www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.