Elegant Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mam kilka precelków, dodanych do spisów katalogów. Jak rejestruje się nowy użytkownik, otrzymuje na e-mail informacje może z hasłem a może z prośbą potwierdzenia adresu e-mail. W którym pliku mogę tą wiadomość edytować? Chciałbym wpisać tam adresy moich pozostałych precli. Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zainstaluj wtyczkę New User Email, tam sobie ustawisz bez problemów treść emaila tak jak będziesz chciał. ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.