aniec2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 No dobra nie żebym był jakimś mesjaszem ale Panowie na dobra sprawę mało co dają już katalogi i precle strzelane z automatu... To jest moje zdanie i z chęcia posłucham co macie do powiedzenia. Tak kończąc post: - publiker dla mnie na dzień dziesiejszy to typowy zapychacz bo wypchnąc tym jakies frazy nie sposób (mówimy o frazach nie o "szambiarki gmina podgórze dolne pan wojciech") - dodawarka kojotka daje radę ale na lekkie frazy Powoli zatem żegnam sie z k&p mimo, iż jak mawia pewna osoba - synergia jest najważniejsza (Pozdrawiam:) Co sadzicie jakie są Wasze doświadczenia? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 No dobra nie żebym był jakimś mesjaszem ale Panowie na dobra sprawę mało co dają już katalogi i precle strzelane z automatu...To jest moje zdanie i z chęcia posłucham co macie do powiedzenia. Tak kończąc post: - publiker dla mnie na dzień dziesiejszy to typowy zapychacz bo wypchnąc tym jakies frazy nie sposób (mówimy o frazach nie o "szambiarki gmina podgórze dolne pan wojciech") - dodawarka kojotka daje radę ale na lekkie frazy Powoli zatem żegnam sie z k&p mimo, iż jak mawia pewna osoba - synergia jest najważniejsza (Pozdrawiam:) Co sadzicie jakie są Wasze doświadczenia? Zapewne coś jest na rzeczy, większość wartościowych katalogów jest albo płatna albo starannie moderowana, więc dodawarki dodają do smietników, wszelkich farm linków czy innego badziewia, a profesor G omija je z daleka, więc raczej nie ma co liczyć na cud i trzeba poświecić trochę czasu na zdobywanie linków. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja wręcz przeciwnie. Świetne efekty daje "blast" na katalogi dodawarką OmniADD. Katalogi i precle banowali banują i będę banować nawet takie super jak ELSTO który przecież dostał baniaka Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dokładnie, katalogi to świetny materiał na zwiększenie puli IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgodze sie z Toba aniec2. Mam obie dodawarki i faktycznie mimo, ze wiele wpisow do katalogow i precli mam zaindeksowane to niestety nie przeklada sie to na rezultaty w wynikach. Zawsze cos tam daja ale ich moc wg. mnie mocno spadla. Przynajmniej tych do ktorych dodaje sie z automatu. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Katalogi są super, chodzi tu o te katalogi które pozwalają na dodawanie z automatów, one kończą sie szybciutko udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Katalogi i precle jechane z automatu nie mają wyciągać fraz, tylko nadać zapleczówce jakiś power. I do tego nadal się nadają - zwłaszcza precle, bo katalogi typu webmini na subdomenie subdomeny domeny regionalnej to lekka parodia . sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jasne ale żeby 20k linków z publikera dawało mniejszy rezultat niz 20 profili dopalonych z sb;/ to już nawet nie chce sie człowiekowi ustawiac tych zadan w publikerze... Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mi dają lepsze efekty niż pracochłonne ręczne katalogowanie założenie darmowych blogów. Na takich blogach najpierw tworzę post bez żadnego linku + dopalam je SB, profilami z for i wszystkim co się da + Google indeksuję wszystkie blogi. Następnie dodaje posty z dwoma linkami, które prowadzą według mojej strategi do pozostałych + część bezpośrednio do strony pozycjonowanej. Lepszy efekt zdecydowanie. Oczywiście na darmowych blogach treść jest powiązana tematycznie ze stroną, którą chcę wy pozycjonować. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 @ aniec2 no chyba nie liczysz, ze automatem kupionym za kilkaset złotych "wypozycjonujesz" cięższe / średnie frazy ? Jak by nie było pozycjonowanie jest już dużo bardziej popularne niż kilka lat temu i raczej konkurencja już na starcie użyje dodawarek - dlatego one za bardzo nie tracą na mocy, tyle po prostu sama dodawarka to za mało bo każdy ich używa:) Realnie lepsze efekty można mieć jak się ma "wypieszczoną" bazę katalogów i dobrze przygotowane opisy i strategię katalogowania, to wtedy jeszcze można "wypozycjonować" średnie frazy - ale idąc na łatwiznę z przeciętną bazą to zapomnij. https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 @Ptaq nie liczę ale licze $ + czas zakup publikera + serwer to jakies 500 zł Zakup narzedzi dających lepszy efekt to jakies 57$ + 37 $ a efekt inny. Nie chce dywagować ale nasze Polskie dodawarki kosztuja sporo (w porównaniu do zagraniczncyh produktów) nie oferując przy tym żadnego rozwiązania... Nie ukrywajmy Pan od lekkich fraz nie kupi publikera bo nie jest mu to potrzebne. Ja zakupilem 3 licencje i uważam, że pieniądze zmarnowałem. Kondycja polskich katalogów i precli jest dla mnie tragiczna. Uogólniam bo podejrzewam, że nie moderowanych katów i p jest jakies 85%. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Może zacznijmy ile w tych dodawarkach jest katalogów bo webmini, easydir czy otwarty to trudno nazwać katalogami to zaplecze mniej więcej takiej samej jakości co strona z generatora czy baza cytatów, kopia dmoza. Druga sprawa co niby ma sobą reprezentować "katalog" napierdzielany przez tylu userów z różnych dodawarek miksujących treść ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nie ma co pisać, że katalogi i precle powoli umierają bo to nie prawda jest. Umierają i zawsze umierały te zapychane spamem z automatów. Te katalogi, które są dobrze zabezpieczone mają się dobrze i mają moc Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 @Ptaq nie liczę ale licze $ + czas zakup publikera + serwer to jakies 500 zł Zakup narzedzi dających lepszy efekt to jakies 57$ + 37 $ a efekt inny. Nie chce dywagować ale nasze Polskie dodawarki kosztuja sporo (w porównaniu do zagraniczncyh produktów) nie oferując przy tym żadnego rozwiązania... Nie ukrywajmy Pan od lekkich fraz nie kupi publikera bo nie jest mu to potrzebne. Ja zakupilem 3 licencje i uważam, że pieniądze zmarnowałem. Kondycja polskich katalogów i precli jest dla mnie tragiczna. Uogólniam bo podejrzewam, że nie moderowanych katów i p jest jakies 85%. Zgodzę się z Tobą, że zmarnowałeś pieniądze - bo koszt SB to jedna trzecia a możliwości dużo większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Może inaczej, katalogi i precle walone z automatu umieraja a twórcy programów wydają sie tego nie zauważać... Lepiej? @Mar Dal wiem ale testuje wszystko nie mam tylko xrumera bo nie wiem czy bym sie zmobilizował go nauczyc:) Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.