Harvi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Cześć. Poszukuję programu (jakiegoś narzędzia online) do zarządzania pracą, zarządzania projektami. Sprawa wygląda tak, że sam pracuję na kilku komputerach, mam kilku pracowników, którzy realizują to samo zlecenie. Każdy pracownik otrzymuje ode mnie zadania na kolejny dzień, potem podsyła mi rezultaty na maila. Tych maili gromadzi mi się bardzo dużo, potem muszę to sprawdzać, przenosić z komputera w biurze na komputer w domu, robi się zamieszanie. Pracownicy mają termin na wykonanie prac, też muszę to zapisywać, pracowników coraz więcej, ja już się w tym gubię. Poszukuję narzędzia, które pozwoliłoby mi to wszystko ogarnąć, np. wprowadzam pracownika do systemu. Wyznaczam mu zadania na kolejny dzień, przesyłam pliki. Pracownik wykonuje zlecenie i przesyła pliki do systemu. Ja łatwo tym zarzadzam. Znacie coś takiego? po polsku pewnie niczego takiego nie znajdę, więc niech będzie po angielsku. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Miałem przyjemność korzystać z GoPlan. Chyba spełnia wszystkie wymagania o których piszesz. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Używamy do tego Trac'a. Świetnie się sprawdza ( ~30 osóB ) https://trac.edgewall.org/ TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tak jak przedmówca - trac i po sprawie Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzięki za odpowiedzi. Testuję obecnie biznesq - jednak jest trochę za prosty i raczej nie zdecyduję się na współpracę z nimi. goprojekt.pl - teraz to będę testował, bo zapowiada się całkiem fajnie. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 https://www.egroupware.org/ a to widziałeś? wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szczerze mówiąc nie patrzyłem. Kłopot sie jednak pojawił po drodze - znajomość ang przez pracowników. Nie mam czasu na tłumaczenie im funkcjonalności systemów, dlatego szukam czegoś po polsku, gdzie nawet laik się połapie w temacie. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 https://www.clockingit.com/ - możesz sobie stworzyć konto w serwisie lub zainstalować na własnym hoście (wymaga railsów) łatwo się organizuje projekty i zadania w projektach, łatwo dodać tam pracowników i przypisać im różne prawa do zadań, ma wbudowane forum (dla każdego klienta/projektu) i chata, do każdego zadania można dołączyć plik, powiadomienia mailowe o nowych lub zakończonych zadaniach. masz łatwy podgląd na obciążenie danego pracownika, możesz generować raporty czasu pracy, za określony czas itp. jest dostępny język polski w ustawieniach Mam tam konto już dość długo i jak na razie nic innego mi nie przypadło do gustu równie mocno jak ta aplikacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tu jest takie narzędzie on line po polsku: https://www.clockingit.com/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Oo, fajnie to wygląda A jak z serwerem online? nie ma zwiech, błędów? Można na tym polegać? SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Używam od dłuższego czasu i problemów nie ma, jak na razie kilka razy soft się zwiesił, ale to były kilkusekundowe przerwy, żadnej awarii ani dłuższego przestoju nie kojarzę, nigdy żadnych danych nie straciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egocentryk Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 https://www.redmine.org/ - używam w pracy, używam po pracy, brak powodów do narzekań kolektyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Oo, fajnie to wygląda A jak z serwerem online? nie ma zwiech, błędów? Można na tym polegać? Jak na każdym serwerze Pewnie jakieś zwiechy zalicza co jakiś czas. Chociaż ja na takie się nie natknąłem. Ogólnie jak na darmowe narzędzie - warte polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Skończyło się na normalnym tradycyjnym kalendarzu + arkusze dokumentów google udostępniane pracownikom + opcjonalnie kalendarz google ;] SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.