tjay99 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Spotkaliście się już z czymś takim? Cytat z maila: Szanowny użytkowniku,Wpisy są zatwierdzane jedynie w dniach w których uzyskamy przychód z tytułu reklam. Zachęcam do kliknięcia w reklamę na www.xxxxxxxxxxxxxxx.pl Pozdrawiam Administrator Śmiech na sali boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Tak, ale przy obecnej fali banów w Ads to raczej bardzo odważny pomysł... kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil25 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Innowacyjny pomysł to nie jest Wesele Nowy Sącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale katalog bardzo boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Każdy orze jak może Ostatnio na taki opis natrafiłem: Szanowni użytkownicy. Strona z katalogiem utrzymuje się z reklam. Kliknięcie w reklamę zajmuje chwilę a pozwala na funkcjonowanie serwisu. Bardzo prosimy o skorzystanie z tej możliwości dla dobra Waszego i Naszego.Dziękujemy Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Dla dobra Waszego To brzmi prawie jak groźba No nie przesadzajmy, przecież reklamy typu Google nie są głównym źródłem zarobków katalogów, a może się mylę? !!! Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Kto patrzy na reklamy, gdy dodaje strony? Bo ja je zauważyłem dopiero po tym mailu boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil25 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Po dodaniu do katalogu zamiast zamknąć go to jeszcze kliknę w reklamę, a co mi tam.... Wesele Nowy Sącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A może by tak przed akceptacją wpisu nakazać użytkownikowi odwiedzić kilka naszych stron i zebrać pozostawione na nich fragmenty jakiegoś hasła. Można by stosować to zamiast CAPTCHA. Lub nakazać pochodzić po jednej stronie po różnych podstronach Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT. Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 trzeba by zorganizować lepiej ruch klikania generalnie jak katalog mi się podoba to zdarza mi się kliknąć specjalnie, a co tam, niech autor ma ! a generalnie jak by dostał takiego maila to nawet by mi się nie chciało tam wejść. www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jakiś czas temu już ktoś opisywał tu katalog z taka polityką. Ja osobiście tak czy inaczej klikam w reklamy adsense po zatwierdzeniu mojego wpisu (w katalogach nie pobierających opłaty) Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodhistawa Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dziwnym zbiegiem okoliczności złapałem parę klików dzisiaj w katalogu, a wcześniej było cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Moim zdaniem takie klikanie w reklamy dobrych katalogów (dobrych czyli nie pobierających astronomicznych sum za wpisy a na pewno nie na początku) jest ok. Ja dość często wchodzę na strony katalogów w których jestem specjalnie by kliknąć w reklamę bo z czegoś musi się utrzymać katalog a mi się krzywda nie dzieje przez to. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Żeby nie było, że tylko na krzywy ryj dodaję, w darmowym, po przyjęciu stronki na ogół klikiem się odwdzięczam W płatnym nigdy, z resztą ostatnimi czasy do płatnych nie dodaję, strata kasy, koszta nie współmierne do zas.anych linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axe_29 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 w seokatach można kliknąć na głos na swoją zaakceptowaną stronę a później wykonać klik w reklame wyborne i satyryczne kawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.