gringorz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 zakładam sobie właśnie taki serwis z "pseudo" ściąganiem z wrzuty. www.wrzuta-download.com i mam takie pytanie, czy taka strona nadaje się na Adsense? Chodzi mi o to, czy nie dostałbym bana za wstawienie tutaj adsense po wypozycjonowaniu tego pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Mam stronke z tym samym co Ty i powiem Ci ze mialem tam kiedys reklamy z AS, przy 5 k uzytkownikow dziennie zarabialem moze po ?0,7 a czy to legalne, to raczej tak bo posredniczych w sciaganiu plikow z wrzuty a ze pliki sa nielegalne to Ty nie masz na to wplywu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 OIDP samo linkowanie do stron naruszających prawa autorskie narusza regulamin AdSense. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiS87 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Nawet nie startuj z jakimikolwiek reklamami w tym serwisie. Popularne wpisy: Cpmprofit - Dowiedz się jak zarabiać samym wyświetlaniem reklamy NetSales - Nowa konkurencyjna sieć afiliacyjna, zobacz jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja miałem adsensa na takiej stronie... Poleciał ban na domene i cieszę się że tylko na domene a nie odrazu na całe konto pobieranie z wrzuta Polecam: Alternatywa Adsense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringorz Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 dziwi mnie to, patrząc na czołówke top 10 w google, ludzie mają na tym reklamy i wygląda na to, że wszystko jest ok. Co prawda widoczna przewaga adk ale adsense też można znaleźć w czołówce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 A skoro juz mowimy o stronkach do pobierania z wrzuty, ma ktos dzialajacy skrypt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 A skoro juz mowimy o stronkach do pobierania z wrzuty, ma ktos dzialajacy skrypt ? Jest kilka na allegro. teraz wszystkie działają na zasadzie apletu w javie. pobieranie z wrzuta Polecam: Alternatywa Adsense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.