Gonzo23 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (...) z jednym klientem mamy umowę iż zakończenie przed zakończeniem kampanii skończy się dla nas gigantyczną karą. To co to za umowa - czyli nawet gdyby firma zbankrutowała, to musi działać dalej ? Bez jaj. A nie można się z klientem tak po ludzku dogadać ? Jakoś jest to dla mnie nie pojęte, żeby nie móc zwinąć interesu z powodu jednej umowy... Poza tym firmę zawsze można przepisać na kogoś, umowy będą wtedy dotrzymane - zawsze jest jakiś sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (...) z jednym klientem mamy umowę iż zakończenie przed zakończeniem kampanii skończy się dla nas gigantyczną karą. To co to za umowa - czyli nawet gdyby firma zbankrutowała, to musi działać dalej ? Bez jaj. A nie można się z klientem tak po ludzku dogadać ? Jakoś jest to dla mnie nie pojęte, żeby nie móc zwinąć interesu z powodu jednej umowy... Poza tym firmę zawsze można przepisać na kogoś, umowy będą wtedy dotrzymane - zawsze jest jakiś sposób. Tak jedyne wyjście to ogłoszenie bankrutstwa firmy lecz takiej opcji nie przyjmujemy ponieważ to nieetyczne, przepisanie firmy na kogos innego było by złamanie punktu umowy gdzie do końca umowy osoba odpowiedzialna będzie prowadziła kampanie danej firmy w tym przypadku jestem to ja i jako właściciel firmy nie mam wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 No to fajnie się wpakowałeś, skoro masz pewnie masę kosztów, a trzyma Cię tylko jeden klient, z którego pewnie, nie masz tyle dochodów, żeby spokojnie pokryć wszystkie koszty w firmie. No ale, sam tak umowę sformułowałeś, że teraz nie możesz jej zerwać swoją drogą raz pisałeś, że umowa Was trzyma do marca, a raz, że do końca 2011 roku Wiem, czepiam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ja może tak od innej strony ale czy nie można się z klientem dogadać? dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Nie no ten klient pokrywa koszta utrzymania firmy i utrzymania mojego domu wiec tu nie narzekam, no bo tak kampania trwa do końca marca a umowa jest do końca roku bo trzeba posprzątać jeszcze po kampanii:P Ale juz postanowione firma zostaje przy życiu:) jak to się mówi dojnej krowy się nie sprzedaję teraz wracamy pełną parą z podwójna mocą i częściowo nowym zespołem;) @wojtek Klient zostawił u nas grube pieniądze dogadanie się dla niego to tylko zwrot kosztów + odszkodowanie w sumie 2x to co zostawił u nas;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 A no chyba, że tak, bo dla mnie dziwne by było to, że istniejecie tylko ze względu, na jednego klienta, i tylko on jest waszym źródłem dochodu, biorąc pod uwagę, że nie chcielibyście podpisywać nowych umów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 A no chyba, że tak, bo dla mnie dziwne by było to, że istniejecie tylko ze względu, na jednego klienta, i tylko on jest waszym źródłem dochodu, biorąc pod uwagę, że nie chcielibyście podpisywać nowych umów Nawet gdyby to były koszta przede wszystkim liczy się dla nas dotrzymanie słowa i umów nawet gdybym miał uciekać za granice nie zostawie potrzebującego klienta z tekstem "radz se sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 No tak, ale czy byłbyś takiego samego zdania, gdybyś miał do interesu, dokładać z własnej kieszeni? Zdaje sobie sprawę, że dotrzymywanie umów, jest bardzo ważne, ale wydaje mi się, że nie każdym kosztem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Dla mnie każdym jeżeli zobowiązuję się do czegoś trzeba to dotrzymać klient mi zaufał i zawiedzenie go nie jest w moim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ok, ważne są oprócz kwestii prawnych kwestie typowo moralne, o których mówisz - jednak wypadałoby jakiś adres podać, jakiś NIP wstawić: https://www.netbusters.pl/kontakt.html Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ok, ważne są oprócz kwestii prawnych kwestie typowo moralne, o których mówisz - jednak wypadałoby jakiś adres podać, jakiś NIP wstawić:https://www.netbusters.pl/kontakt.html Dane firmy zostały usunięte bo mieliśmy zamykać teraz jakoś nie było czasu wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Dwa-trzy miesiące temu patrzyłem, bo potrzebowałem kontrahenta wystawiającego fvat i danych też nie było Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 To zle patrzyłeś 3 msc temu były;) później zmienialiśmy rodzaj firmy i nie bylo później znów były i znów niema;) hehe wiem wiem zakręcone nie moja wina ze urzędy mnie meczą;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyan Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 żal i ból gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Widzę, że kyan jako jedyny na razie zrozumiał i chwała Ci za to Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.