Skocz do zawartości

odchudzanie4u.fm.interia.pl - Pytanie :)

x1349

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisuje sobie "ochudzanie" w google i na 1 stronie wynikow taki kwiatek jak https://odchudzanie4u.fm.interia.pl

Google BL: 6

Google Site: 32

PageRank: 4

Yahoo BL: 249

Yahoo Site: 30

Altavista BL: 0

AllTheWeb BL: 0

Ranking Alexa: 565

Pozycja w Google: 3

Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego na takiej frazie strona z 6(!) BL ma taka pozycje? Czyzby sama optymalizacja strony tyle dawala?

To ile jest BL w google pokazanych nijak się ma do tego ile jak faktycznie BLi - może być nawet 100 tys. Bardziej trzeba kierować się BL w Yahoo ale one tez mogą być ukryte.

Poza tym przy aktualnych zawirowaniach w Google wysokie pozycje każdej strony na dowolne frazy są możliwe.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

• 2 tygodnie później...

Kiedyś zakupilem domenę, która istniała od 10 lat, była pozycjonowana na jakieś frazy itp.

Wystarczyło, że podlinkowałem ją kilkoma linkami i zoptymalizowałem pod kątem seo i stronka znalazla się w TOP5 co było dla mnie wielkim zdziwieniem

Wydaje mi się, że to faktycznie jest związane z wiekiem domeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności