Barrackin Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Surfowałem sobie w sieci i trafiłem na stronę https://3label.pl/. Aż nie mogę uwierzyc, że w dzisiejszych czasach stawia się takie... coś. I nie jest to bynajmniej projekt gimnazjalisty, a oficjalna strona wydawnictwa! Przypuszczam, że spamy większości z nas wyglądają lepiej. Spotkaliście się z podobnymi przypadkami? Dużo takiego szajsu powstaje? artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throw.pl Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 E tam, widziałem dużo gorszych stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splif Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 to patrz jakie tutaj efekty zastosowali https://www.pizzeriaroma.eu/index.html Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Może to sposób na pozycjonowanie naturalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throw.pl Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Chyba na odstraszanie "moderatorów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Straszą przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barrackin Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 to patrz jakie tutaj efekty zastosowali https://www.pizzeriaroma.eu/index.html O rany ci to już w ogóle dali popis. Ja jestem ciekawy jak zwykli ludzie, niezwiązaniu z branżą SEO postrzegają coś takiego artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 https://www.biuroksiegowe.czest.pl/ ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transstudio Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 zapomnieliście o klasyce? https://www.kaminiarz.pl/ najlepsze ciastka na świecie stroopwafels prosto z Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz strona-seo.pl Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 he he wniosek z tego taki że jest jeszcze dużo do zrobienia mnie to w sumie cieszy Tworzenie stron zgodnie z SEO Przedszkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barrackin Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 w sumie to sie nie ma co dziwić, ja szukam daleko a sama strona mojej uczelni: am.gdynia.pl ... btw za co ta strona ma pr 7;/ nie wiem artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Strona zła nie jest, PR ma pewnie za linki Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Surfowałem sobie w sieci i trafiłem na stronę https://3label.pl/.Aż nie mogę uwierzyc, że w dzisiejszych czasach stawia się takie... coś. I nie jest to bynajmniej projekt gimnazjalisty, a oficjalna strona wydawnictwa! Przypuszczam, że spamy większości z nas wyglądają lepiej. Spotkaliście się z podobnymi przypadkami? Dużo takiego szajsu powstaje? Styl niewątpliwie wzorowany na trendach amerykańskich, coś pod usability, prostota i przekaz ważniejsze od wizualnej strony. Niestety to tylko nieudolne odwzorowanie, ale nie możemy też porównywać takich stron do naszych zapleczowych szablonów - inne kategorie. Layout nie zawsze znaczy to samo Edit: <title>3Label - 3label</title> <meta name="description" content="" /> <meta name="keywords" content="" /> Hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barrackin Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 jest. pomińmy nawet wygląd ale content... jako student to naprawdę ch.. tam można znaleźć artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wygląd strony to tylko nasze zboczenie zawodowe i tyle. Najważniejsze są treści tam zawarte łatwość nawigacji (nie mowię, że wszystkie powyższe sajty spełniają te warunki). Na forach ludzi "z branży" każdy powie, że to nieprofesjonalne, ale w ten sam sposób, dekorator wnętrz mógłby skwitować 90% siedzib firm pozycjonerskich w kraju, albo jakiś spec od mody stwierdzić, że jak na właścicieli firm to ubieramy się nieprofesjonalnie. My widzimy niedociągnięcia techniczne, ale jeśli strona jest wizytówką firmy, a cały proces transakcji odbywa się offline to nie jest aż tak istotna jej jakość. Inna bajka jeśli chodzi o sklepy internetowe, ale i tu są wyjątki i "brzydkie kaczątka" robią dobre obroty. sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.