Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak firma nadal działa, prowadzę jej reorganizacje i wszystko wróci do normy w ciągu tygodnia.

Taką oto odpowiedź dostałem.

Chyba sobie zarty robia. Nie mam dostepu do serwera i plikow od spooorego czasu, a kontakt jest niemozliwy. Nie wiem juz kto odpowiada za ta firme, jednak takiego bubla, to ja w zyciu nie widzialem. Jak tylko ta reorganizacja nastapi, to dopilnuje, zeby wszedzie byla widoczna negatywna opinia o tej firmie.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Firma nie ma prawa istniec na rynku bo robi sobie jaja z klientow. Wsparcie produktow, ktore oferuja to jakas kpina. Brak odpowiedzi, usluga nie dziala ale kaska zaplacona wiec klient moze sie bujac. Z tego co widze to admin tego forum to jakis kolezka pana z vmline bo niektore komentarze sa usuwane. Jak nie tutaj to na innym forum ludzie sie doiedza, ze ten bubel pod tytulem "vmline" to zwykla sciema do nabijania ludzi w butelke

I tylko po to założyłeś konto, by to napisać ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Uważam, że mogłeś, to napisać ze swojego podstawowego konta na PiO.

Co do "vmline" nie wiem, czy jest, to co Piszesz, to "obiektywna opinia" - nie korzystam/łem i ich usług, więc nie mam własnej.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co nie zmienia faktu, że ta reorganizacja firmy trwa tak od 2ch miesiecy, teraz jak coś się rozwalii strona będzie leżeć to nawet nie ma jak ticketa napisać bo nikt na nie nie odpowiada. Czy to takie trudne odpowiedzieć na ticket? Zupełnie niezrozumiała sytuacja. Osobiście jest mi nie na rękę zmieniać usługę bo z Adimnem można było fajnie sie dogadać zawsze ale to co teraz sie dzieje to zaprzepaszczenie całego zdobytego sazacunku. Jeśli właściciel ma osobiste problemy to niech zadba o zapewnienie bezpieczenstwa usludze w postaci innych ludzi

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

@anty-vmlinepl, pisz ze swojego normalnego konta, to już idzie do piachu. Nie jesteś wybrańcem, multikonta tak mają.

BTW koleszką to pewnie Ty jesteś kogoś vide twój pierwszy post.

Koles, konto zostalo zalozone tylko w jednym celu i nie mam innego na tym forum. Chodzi o rozglos tego co sie dzieje z firma vmline bo w przeciwienstwie do ciebie (z postu jasno jakie sa tutaj relacje...) uwazam, ze ludzie maja prawo wiedziec i nie kupowac bubla.

Do piachu to sam sobie idz i zabierz ze soba cale vmline

Na forum kazdy ma prawo wyrazic opinie. I jesli my

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności