Kil Bill Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Proszę nie męczyć Adminów jak w temacie Szczególnie jak dostaliście banana czy inne ostrzeżenie Admini są bardzo zajęci cięzko pracują i wiecznie są zarobieni. Proszę z byle pierduła ich nie męczyć Dbajmy o Naszych Adminów mamy ich tylko dwóch. !!! Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 A co to są "pierduła" ? (ewentualnie "pierduł" ? ) Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Pierduła to błachostka Co może odpisać admin jak to nie on nałozył karę Nic i nie ma czasu ze by dochodzic. Oni są zarobieni po "kostki" Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 3000 userów trzeba cuś zbanować Gdzie ja zgubiłem liste ulubieńców Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Gdzie ja zgubiłem liste ulubieńców Podesłać Ci ? https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 kryj sie kto może i gdzie może Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 banujcie losowo, bedzie sprawiedliwie, na kogo padnie na tego bec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Banujcie Prawie i Sprawidliwe stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 a co tu jest, republika bananowa afryki ??? Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Już się pogubiłem Skoro to forum o pozycjonowaniu to bedziemy Banować zgodnie z algorytmem Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Czyim? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Jak to czyim, oczywiste, że G. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Dziś drżyjcie zbliża się wieczorem Zły Admin i wyrzuci smieci z forum szczególnie z jednego działu więc mam dziś wolne Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.