ArTh00r Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam! Poszukuję na prędkości aparatu fotograficznego (cyfrowy, kompaktowy). Jaki aparat możecie zaproponować ? Moje wymagania: - kwota do 800zł - mały - duży wyświetlacz - możliwość nagrywania filmów z dźwiękiem - duża częstotliwość robienia zdjęć - oraz żeby robił dobre jakościowo zdjęcia Czekam na propozycje co doradzacie ? Pozdrawiam Artur Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kup Canona, będziesz zadowolony np. https://fotoaparaciki.pl/index.php?products...&prod_id=72 Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Porównując tą Twoją ofertę: Canon PowerShot A570 IS do oferty: SONY DSC-W350 B +SD 8GB/ TORBA za 699. To chyba ten Sony aparat lepszy ? Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja bym szukał między Canonem a Nikonem Ale to Twoje pieniądze Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja bym szukał między Canonem a Nikonem Ale to Twoje pieniądze Dlatego założyłem taki temat bo się nie znam... Potrzebuje jakiś mały kieszonkowy aparat. Co do parametrów, marek, modeli to moja wiedza jest słaba Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Osobiście mogę polecić Sony serię W. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Canon lub Nikon z własnego doświadczenia odradzam Sony. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KS_ARMANI Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Canon https://www.rescuesystem.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Nikon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek S. Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jeżeli chodzi o "małpki" Canon, jeżeli o lustrzanki Nikon. Przerobiłem oba systemy. Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Na który z tych trzech byście się zdecydowali ? https://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfro...839vs1726vs1717 Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Tak jak mwoia poprzednicy kup cos firmy typowo od aparatow - Canon'a lub Nikon'a. Mam kompakt Canona A510, ktory ma juz 5lat, a robi lepsze fotki niz jakis Fuji, co ma 5 razy wiecej pikseli i byl kupiony w tym roku Poza tym nigdy nie bylo z nim zadnych problemow. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neversoft Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 w sumie jestem Nikonowcem ale w tym wypadku polecę Canona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 jak aparat to tylko canon...Z nikonem same złe doświadczenia..A canony mają najlepszą optyke..Nikony były dobre kiedyś i tylko lustrzanki.Dzisiaj już ich nie polecam...Ja robiąc zdjęcie cyfrówką nikona otrzymuje na zdjęciu szum robiąc takie samo zdjęcie canonem praktycznie tego szumu już nie widać.. Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 osobiście używam Nikona (lustrzanka) - i jestem ich zdecydowanym fanem żona ma Nikona - kieszonkowy kompakt i również jest zadowolona używałem kiedyś HP i Sony i niestety nie mogę ich ocenić pozytywnie Nikon albo Canon nic innego w fotografii się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.