marcolee Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam ! Znalazłem na allegro aukcję,w której ktoś oferuje dodanie strony do 1000 katalogów za 5 zł. https://allegro.pl/szybkie-katalogowanie-gw...1220734118.html Moje pytanie,czy warto ? Czy po dodaniu strony do takiej ilości katalogów w krótkim czasie 2 dni nie dostanie się jakiegoś bana ? Proszę o opinie..... https://pompejanska.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodhistawa Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Bana nie powinieneś dostać, ale jeżeli opisy będą miały taką samą treść + niewiele się zaindeksuje bo doda do śmieciowych katalogów + nie dostaniesz od niego raportu z linkami do wpisów to się IMO nie opłaca. EDIT Dodaj lepiej za te 5 złotych do kilku mocnych, płatnych katalogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Przecież kolo pewnie jedzie z jakiegoś automatu do niemoderowanych, zaśmieconych katalogów... Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 omniaddem to chwila roboty w sumie można by taki 'biznes' otworzyć. Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 A gość pisze "zdobędziesz 1000 linków",zauważcie nie wpisów a LINKÓW,można domyśleć się że zindeksowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcolee Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nie ukrywam,że za tych parę złotych przydałoby się te 1000 linków. Gość pisze,że prześle linki do wpisów w katalogach...chodzi mi jednak o to,czy nie dostanę bana albo filtra za taki nagły przyrost linków ? https://pompejanska.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiel Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 jesli za 5zl da mi 1000 zaindeksowanych linkow to biore 20 takich paczek na start. Zapewne jest to jakis automat mini, webmini, qlweb etc. co to w 10min obrabia taki projekt. Jak 5% wejdzie w indeks to bedzie sukces... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nie ukrywam,że za tych parę złotych przydałoby się te 1000 linków. Gość pisze,że prześle linki do wpisów w katalogach...chodzi mi jednak o to,czy nie dostanę bana albo filtra za taki nagły przyrost linków ? kolego,podejrzewam ten"blast" będzie robiony przez Pozycjo.Z 1000 wpisów jak dostaniesz 50 zindeksowanych po 30 dniach to będzie ok temat filtru lub bana za przyrost linków to już wałkowany na tym forum z 1000 razy.Moim zdaniem coś takiego nie istnije.Ostatnio wale w nowe domene po 1000 wpisów w 24 h z rożnych narzędzi i nic im niema.W serpach wysoko,site rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nie ukrywam,że za tych parę złotych przydałoby się te 1000 linków. Gość pisze,że prześle linki do wpisów w katalogach...chodzi mi jednak o to,czy nie dostanę bana albo filtra za taki nagły przyrost linków ? kolego,podejrzewam ten"blast" będzie robiony przez Pozycjo.Z 1000 wpisów jak dostaniesz 50 zindeksowanych po 30 dniach to będzie ok temat filtru lub bana za przyrost linków to już wałkowany na tym forum z 1000 razy.Moim zdaniem coś takiego nie istnije.Ostatnio wale w nowe domene po 1000 wpisów w 24 h z rożnych narzędzi i nic im niema.W serpach wysoko,site rośnie jeśli zrobi wrzut w pozycjo, to klient jest na tym wygrany, bo punkt u Sylwina to obecnie 15zł ( ), pomijając, że wpada to do śmieci i nawet przy 5k linków w indeksie jest poniżej 5%... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Skąd wiesz ze to nie Pozycjo :)Myślę maja konto na Allegro To może być QlCat,OmniADD,Publiker,Kataloger,Adder co do pozycjo to większość katalogów to subdomena,subdomeny,subdomeny,domeny regionalnej. Większość zabanowana aktualnie.A na początku na prawdę bardzo dobrze wpisy się indeksowali,wręcz perfekcyjnie. Zajechali bazę,teraz podejrzewam stawia nową na subdomenach,subdomeny,subdomeny regionalnej sprzedadzą trocha punktów,położą kolejna bazę i będą stawić nowa i tak to skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remartis Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Skąd wiesz ze to nie Pozycjo :)Myślę maja konto na Allegro To może być QlCat,OmniADD,Publiker,Kataloger,Adder co do pozycjo to większość katalogów to subdomena,subdomeny,subdomeny,domeny regionalnej. Większość zabanowana aktualnie.A na początku na prawdę bardzo dobrze wpisy się indeksowali,wręcz perfekcyjnie. Zajechali bazę,teraz podejrzewam stawia nową na subdomenach,subdomeny,subdomeny regionalnej sprzedadzą trocha punktów,położą kolejna bazę i będą stawić nowa i tak to skutku. O la Boga ! O co w tym chodzi ....... ? Ja się już gubię . A czy tak można ? Alveo Oryginalne Zioła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Poczytaj dział dla początkujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodhistawa Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Czy co można? Post MaxPana był ironiczny i chodzi o to, że kupienie tego pakietu na allegro nie opłaca się, bo prawdopodobnie są to niewartościowe katalogi, których linki pewnie nie zaindeksują się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 marcolee , puszcze tobie JEDEN (1000 wpisów w Otwarty mini) taki blast ZA DARMO,napisz na PW opis i adres strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.