kava Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Chce kupic domene .pl placac karta kredytowa, zza granicy. Wypelniam wszystkie formularze danet itepe. Przy platnosci pokazuje mi sie formularz PolCard, ktory wypelniam. Po wypelnieniu przekierowuje mnie na strone banku (w moim przypadku hiszpanski BBVA) i widze finalne potwierdzenie. Dla kogo, za co, i precio - suma: 122. 122: ale nie jest podane, czy zlotych, czy euro. Czy jest mozliwe, ze gdzies po drodze zgubila im sie waluta i potraci mi 122eur? Ma ktos doswiadczenie z kupowaniem polskich domen zza granicy? Mam przykre doswiadczenia z przelewami i itp, wiec wole sie Was spytac. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 moge na to odpowiedziec, ze przy platnosci (a raczej probie) wszystko przebieglo ok, tylko nie wiedziec czemu nie poszlo i zaplacilem ostatecznie przelewem. U mnie waluta byla ok. https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Pierwszy raz się spotykam z przekierowaniem na stronę banku przy płatności kartą. To jakaś nowość w Polcardzie? Co do problemu - nie mam zielonego pojęcia, pewnie tylko telefon do Polcardu da jakąś pewność. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ja kupowałem w az.pl i nie miałem żadnego problemu z płatnościami i żadnego przekierowania na stronę banku. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Zaryzykowalam, kupilam. Wyglada na to ze wszystko jest w porzadku. Jednak to iscie dziwne zeby kwota zostala podana bez waluty. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.