Skocz do zawartości

[Wykonam] Ręcznie katalogowanie, teksty itp.

Salek_Art

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie :) !

Chciałbym zaprezentować swoją ofertę, która skierowana jest przede wszystkim do pozycjonerów, ale także do agencji związanych z pozycjonowaniem.

Wykonam :

-Ręczne katalogowanie - w mojej bazie posiadam ponad 500 darmowych katalogów - strony dodaje jedynie do katalogów opartych na skrypcie SEO katalog, którego atutów myślę wymieniać nie trzeba.

Do każdej strony tworzę dwa opisy na 100 wpisów - opis jest dobrze przygotowany - mieszany zdaniami i pojedynczymi słowami.

Na swoim koncie mam już ponad 100 przekatalogowanych stron.

Cena?

Cena za jeden zaakceptowany wpis to jedyne 45gr (do negocjacji)! W co wpisana jest cena opisu!

Jak działam?

- Otrzymuje od klienta adres strony

- ustalamy szczegóły (anchory, ilość katalogów)

- zakładam skrzynkę, na która przychodzą potwierdzenia wpisów - klient otrzymuje do niej dostęp.

- rozliczamy się po wykonaniu pracy. ( od mało znajomych użytkowników mogę poprosić przedpłatę, bądź zaliczkę).

Generalnie mogę zagwarantować dodanie strony do około 300 katalogów.

Kolejną moją usługą jest pisanie tekstów o różnorakim przeznaczeniu.

Dokładnie wiem jak powinien wyglądać SEO tekst i mam w tym temacie ogromne doświadczenie.

Wykonam:

- Teksty do pressel page - 2,5 zł od 1000 znaków ( możliwość dodania do wartościowych precli - 60gr od wpisu)

- Teksty na zaplecze - cena jak wyżej.

- Teksty na strony www - 4zł za 1000 znaków.

- Teksty pod mieszarkę - 3,5 zł za 1000 znaków ( bardzo dobrze przygotowany tekst).

Mogę wykonać także inne rzeczy związane z pozycjonowaniem stron, czy tworzeniem zaplecza tematycznego.

Wszystkie informacje znajdują się na mojej stronie internetowej - www.salkowski-damian.pl

Najbardziej interesuje mnie długofalowa współpraca z poważnymi partnerami. Od siebie obiecać mogę terminowość, rzetelność, oraz zaangażowanie.

Kontakt:

gg: 9822784 (niewidoczny)

e-mail damian.salkowski[at]gmail.com - preferowany

GSM : 662006575

Serdecznie zapraszam do współpracy.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności