webseomen Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mam pytanie ponieważ zdobyłem dużo backlinków czyli dodałem dużo unikalnych artykułów, wpisów do seokatalogów jakieś 3 miesiące temu sprawdzam w narzędziu i pokazuje ze mam 2 backlinki dlaczego tak jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 gdzie sprawdzałeś? wpisz w yahoo linkdomain:nazwadomeny.pl i Ci pokaże linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artykuly-sprzedam Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 sprawdź tutaj z www i bez :: www.backlinkwatch.com P.S. jeśli nie zaindeksowały Ci się, było je podlinkować i pingować dla tych, którzy nie mają czego się czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webseomen Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 a czym pingujecie i jak czesto co dzien ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Samo Pingowanie nie da Ci tak dużo ale zawsze pomoże dodaj do tego jakieś linki z SWL czy swojego zaplecza, różnie to co niektórzy robią aby zaindeksować precle/katalogi. Ja pinguje PingMasterem Miona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Moim zdaniem sugerowanie sie BL wedlug yahoo w momencie gdy sami budujemy linki jest kiepskim pomyslem. Różnice pomiedzy tym co zaindeksowało google a tym co jest w Yahoo sa czesto na poziomie 50-300 %. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artykuly-sprzedam Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 tu polecam : https://pingomatic.com/ dla tych, którzy nie mają czego się czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.